AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Profiterol nasil olmali?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.357
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Profiterol nasil olmali?​

Dikkat Edilmesi Gerekenler; Hamur iyice soğumadan yumurtalar kırılmayacak.Yumurtalar mutlaka teker teker kırılacak ve her yumurta çok iyi karışacak.Hamura metal kaşık değmeyecek ,fırının kapağı hamurlar pişerken hiç açılmayacak ,fırın hamurlar piştikten sonrada 10~15 dk açılmayacak,hamur krema ile birleştirildiğinde …

Profiterol neden söner?​

Tüm yumurtaları tek tek ilave etmeye özen gösterin. Tüm yumurtaları hamur sıcakken ve birden ilave ederseniz hamurunuz sönecektir ve istediğiniz kıvamda olmayacaktır.
Supangle evde nasıl yapılır?
Ev Yapımı Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
- Soğuk süte yumurtayı ekleyin ve çırpıcı yardımıyla iyice karıştırın.
- Daha sonra şeker, un ve kakaoyu da ekleyip ocağa alın.
- Muhallebi kıvamına gelip kaynayana dek karıştırmayı hiç bırakmadan pişirin.
- Kaynadıktan hemen sonra çikolata ve tereyağını ekleyip ocağın altını kapatın.
Profiterol muhallebisi nasıl yapılır?
Küçük bir tencereye 1 su bardağı suyu ve margarini koyarak kaynatın. Daha sonra 1 su bardağı unu ekleyerek iyice karıştırın. 2-3 dakika karışımı sürekli karıştırarak pişirin. Ocağı kapatarak 10-15 dakika hamurun soğumasını bekleyin.

Profiterol E kabartma tozu konur mu?​

Margarin eriyince içine 1 su bardağı un eklenir. 7-8 dakika pişirilir ve ocaktan alınıp soğumaya bırakılır. soğuyunca içine 4 yumurta teker teker kırılır (biri kırıp iyice çırpılacak sonra diğeri kırılacak. Bu şekilde 4 yumurta hamura iyice yedirilecek ) Yarım paket kabartma tozu da yumurtalarla birlikte eklenir.

Profiterol Fanli mi Fansiz mi?​

Hamuru aralarında 2 cm boşluk kalacak şekilde yuvarlak uç takılı krema poşeti ile yağlı kağıt serili tepsiye sıkın. Fırının fanını kapatıp, alt/üst konumda 25 dk boyunca kapağını açmadan pişirip, 25 dk sonunda tepsilerin yerini değiştirip üzerleri kızarana kadar 20-25 dk. daha pişirip fırından alın.
 
Geri
Üst