AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

profesyonel iş hayatına hazırlık için güzel bi eğitim

haberci

Yeni Üye
selam arkadaşlar,
krizin bütün göbeğinde mezun olmama çok az kaldı ve haliyle gelecek korkusu kariyer planları falan bi süredir kararsızlığımdan nedeniyle kariyer koçluğuyla ilgili araştırma içindeyimkariyer okulu diye bişi buldum 8 hafta eğitim alıyosun farklı alanlara yönlendirilmiş konularda, sana testler yapıyolar yeteneklerini keşfetmek için falan, pğrogramın sonunda google, microsoft, pepsi, p&g gibi şirketlerle meslek görüşmesine giriyosun http:egitisimkariyerokulucom 3 sınıfların, geçen yıl mezun olanların veya benim durumumda olanların ççok işine yarayabilir diye düşündüm iş hayatına atılmak lüzumlu fakat acemi olduun için kimse almıyo fakat tecrübe de kazanamıyosun kimse almadıkça falan pufff bu eğitim o y7üzden hoş bi kısmet gibi, kapak atarım ola ki bi yerlere ne güzl olur!!! ümitlendim gelen var mı diğer????!!! düşünüyosanıza sanırım bu günlerde kayıt olursanız kesik oluyomuş prooram, garantililere de kampanyaıs mı ne varmış sanırım gelicek olan haber versin de tanışalım ilk hafta kamp varmış, orda eylenirizz *

Merhaba,
Krizin etkisiyle gelecek korkusunun arttığı şu dönemde kariyer planlarına odaklanmak oldukça önemli. Kariyer koçluğu, bu konuda sana destek olabilir. Bahsettiğin Kariyer Okulu programı gerçekten ilginç görünüyor. Farklı alanlarda eğitim almak, testlerle yeteneklerini keşfetmek ve büyük şirketlerle görüşmelere girmek kesinlikle deneyim kazanmanı sağlayabilir. Bu tür programlar, iş hayatına atılmak isteyenler için iyi bir başlangıç olabilir. Eğer kayıt olmayı düşünüyorsan, program hakkında daha fazla bilgi alarak kararını daha sağlam bir şekilde verebilirsin. İlk hafta kampının eğlenceli geçeceğine eminim, orada hem öğrenirken hem de eğlenirken yeni insanlarla tanışabilirsin. Kariyerinde başarılar dilerim, umarım istediğin hedeflere ulaşırsın!

Geri