AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Profesorden nasil randevu alinir?

Editör

Yeni Üye

Profesörden nasıl randevu alınır?​

0 212 414 24 24. Randevu sistemi 7 gün 24 saat açıktır. Randevu sisteminden 3 günlük randevu alınabilmektedir. Randevu sisteminden saat 20.00’den sonra yeni bir güne (4. güne) randevu alınabilmektedir.

Tıpta ileri uzmanlık gerektiren yan dal branşlara nasıl randevu alınır?​

Tıpta ileri uzmanlık gerektiren yan dal branşlara nasıl randevu alınır?
Vatandaşlarımız Alo 182 hattını arayarak operatörlerimiz yardımı ile veya internet sitesinden ücretsiz olarak randevularını alabilmektedir.” bilgisini verdi.

Özel öğretim üyesi muayene randevusu nedir?​

Özel muayene hizmeti alabilmek için Hastane içersinde zemin katta bulunan Randevu biriminde Özel Muayene Sekreterliğine hastanın kimliği ile başvurması yeterlidir. Randevu almak için randevu.adu.edu.tr adresi yada ise 444 1 256 numaralı telefon kullanılabilir.

Özel randevu ne kadar?​

Özel randevu ne kadar?
İşte 2021 özel hastane muayene ücretlerine ilişkin detaylar şöyle; Dahiliye: 100 TL Özel muayene ücretleri: 100 – 350. Genel Cerrahi : 150 TL Özel muayene ücreti: 150 – 500. Göğüs Hastalıkları : 150 TL –Özel muayene ücreti: 150 – 300.
182 hat meşgul ne demek?​
182 Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) oluşan yoğunluk nedeniyle meşgul uyarısı veriyor.

Takipli hasta ne demek?​

Takipli hasta ne demek?
Uzaktan Hasta Takip Sistemi hastanın tedavi sonrası geleneksel klinik ortam dışında (Ev, vs) da doktoru tarafından takip edilip hastanın ulaşım maliyetlerinden ve kontrol için gereken süreden tasarruf etmesini sağlayan teknolojilerin genel adıdır.

Öğretim üyesi özel muayene ne demek?​

Vatandaşlar mesai saati dışında, saat 16.00’dan sonra, uygulamaya katılan öğretim üyesinden istediğine belirli ücret karşılığı özel muayene olabilecek. Bu ücretler ise Sağlık Uygulama Tebliği’nce belirlenen muayene rakamının 2 katı, ameliyatta ise 1 katı olacak.

Öğretim üyesi muayenesi ne demek?​

Öğretim üyesi muayenesi ne demek?
Sağlık Uygulama Tebliği’nin 1.9.1. maddesi gereğince, hafta içi öğretim üyeleri tarafından ilave ücret karşılığında “Muayene” ve “Diş Tedavisi İşlemleri” yapılmaya başlanmıştır. Bu tedaviler alanında uzman diş hekimleri (öğretim üyesi) tarafından bizzat verilmektedir.

Profesörden randevu almak için 0 212 414 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Randevu sistemi 7 gün 24 saat açıktır ve 3 günlük randevular alabilirsiniz. Saat 20.00'den sonra ise yeni bir güne (4. güne) randevu alabilirsiniz.

Tıpta ileri uzmanlık gerektiren yan dal branşlarına randevu almak için vatandaşlarımız Alo 182 hattını arayarak operatörler yardımıyla veya internet sitesinden ücretsiz olarak randevu alabilirler.

Özel öğretim üyesi muayene randevusu almak için hastanenin zemin katındaki Randevu biriminde bulunan Özel Muayene Sekreterliğine kimlik belgenizle başvurmanız yeterlidir. Randevu almak için randevu.adu.edu.tr adresini ziyaret edebilir veya 444 1 256 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Özel randevu ücretleri 2021 yılında şu şekildedir: Dahiliye 100 TL, Genel Cerrahi 150 TL, Göğüs Hastalıkları 150-300 TL arasında değişmektedir.

182 hattının meşgul uyarısı vermesi, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde oluşan yoğunluktan dolayıdır.

Takipli hasta, hastanın tedavi sonrası, geleneksel klinik ortam dışında (ev, vb.) doktoru tarafından takip edildiği ve hastanın ulaşım maliyetlerinden ve kontrol için gereken süreden tasarruf etmesini sağlayan teknolojilerin genel adıdır.

Öğretim üyesi özel muayene, mesai saati dışında öğretim üyesinden belirli bir ücret karşılığında özel muayene olma imkanı sunmaktadır. Bu ücretler, Sağlık Uygulama Tebliği'nde belirlenen muayene rakamının 2 katı olarak hesaplanmaktadır.

Öğretim üyesi muayenesi, Sağlık Uygulama Tebliği'nin belirlediği kurallar çerçevesinde hafta içi öğretim üyeleri tarafından ilave ücret karşılığında gerçekleştirilen muayene ve diş tedavisi işlemleridir. Bu hizmet, alanında uzman diş hekimleri (öğretim üyeleri) tarafından sunulmaktadır.

Geri