- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Profesör Dr Hakan Sabuncuoğlu hangi hastanede görev yapıyor?
Ankara Özel Güven Hastanesi, Uzman Hekim, Barrow Neuruological Institute Neuroresearch Laboratory-USA, Res.Hakan Sabuncuoğlu nereli?
1965 yılında Ankara’da doğdum. TED Ankara Koleji’nden 1983’de, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1991 yılında mezun oldum. 2004 yılında uzmanlık eğitimini tamamladım. 2004-2007 yılları arasında çeşitli hastanelerde uzman olarak çalıştım.Gürsel Leblebicioğlu hangi hastanede çalışıyor?
Gürsel Leblebicioğlu Muayenehanesi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi.
Prof Dr Semih Keskil hangi hastanede çalışıyor?
On dört yıl önce Profesör kadrosuna atanmış ve 5 yıl boyunca Ankara Bayındır Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü direktörlüğü görevini sürdürmüştür. Uluslararası düzeyde sağlık danışmanlığı da yapmakta olan Prof. Dr. Semih KESKİL, çok iyi derecede ingilizce bilmekte olup bir kız babasıdır.
Hakan Ağır hangi hastanede çalışıyor?
Hakan Ağır Acıbadem Altunizade bünyesinde çalışıyor.Prof Dr Suat Canbay hangi hastanede çalışıyor?
HakkındaHakan emmez nereli?
Hakan Emmez 1974’de Ankara’da doğmuştur. 1999’da Gazi Üniversitesinden mezun olduktan sonra, 2005’de Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 2013 yılında Nörobilim Doktora derecesi almıştır.
Ankarada hangi hastanede el cerrahisi var?
Abdullah Anıl Özpak Muayenehanesi. El Cerrahisi.
Öğr. Üyesi Akın Üzümcügil Ortopedi ve Travmatoloji uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
1960 yılında Ankara’da Selanik göçmeni bir ailenin ikinci oğlu olarak doğdu. Ankara Atatürk Anadolu Lisesi ve Ankara Fen Lisesi’nden sonra Hacettepe Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Tunceli’de iki yıllık mecburi hizmet ardından 1991 yılında Gazi Üniversitesinden Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanlığını aldı.
Prof Dr Hakan ağır kimdir?
14 Mart 1967 tarihinde doğdum. İlkokulu İzmir Ödemiş Zafer İlkokulu’nda okudum. Ortaokul ve lise eğitimimi İzmir Bornova Anadolu Lisesi İngilizce bölümünde 1985 yılında tamamladım. Aynı yıl girdiğim Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Bölümünü 1991 yılında bitirerek tıp doktoru unvanı aldım.
Ankara Şehir Hastanesi Beyin Cerrahi hangi blokta?
Erişkin Beyin ve Sinir Cerrahisi Polikliniği hastanemiz B1 katında bulunmaktadır.
Serhat Cömert kimdir?
Op. Dr. Serhat Cömert, sinir hastalıkları, bel fıtığı, boyun fıtığı ve omurilik tümörü tedavisi yapmaktadır.Burak kazancı kim?
Doç. Dr. Burak Kazancı Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. Laserasyon Onarımı, Hareketin Arttığı Bozukluklar, Hemaferez alanlarında hizmet veriyor ve Ameliyatsız bel fıtığı tedavisi, Epiduroskopi, Mikrodiskektomi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.Prof Dr Ayhan Attar hangi hastanede?
Ayhan Attar Muayenehanesi. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi.
Buğra Kazancı kim?
2 Mart 1996 doğumlu yani 23 yaşında. Trabzonlu. Balık burcu. Avrasya Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünü bitiren Buğra Kazancı’nın oyun içerikleri bulunan MineCraft evi ve kendi kişisel kanalı olmak üzere iki adet Youtube kanalı bulunuyor.