- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Profesör Doktor Yaşar Çokkeser hangi hastanede görev yapıyor?
1965 K.Maraş doğumlu İstanbul Tıp Fakültesi 1989 mezunu, 1994 KBB uzmanı 1999 KBB doçenti olduktan sonra 2005-2007 yılları İstanbul Ümraniye Eğitim Araştırma KBB şefi olarak çalıştı. Daha sonra özel sektörde Primer ve NCR hastanesinde görev yaptıktan sonra şimdi kendi kliniğinde hizmet vermektedir.Op Dr Emin Eren kimdir?
Emin EREN. 2004 yılında Adana Anadolu Lisesi’nden mezun olan Emin Eren,2010 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak hekimlik hayatına başlamıştır. 2011-2015 yılları arasında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Kliniği’nde KBB ihtisasını yapmıştır.
Erdinç Ak kimdir?
üsküdar hospital türkte hizmet veren kbb doktoru. kendisine pazartesi günü septorinoplasti ameliyatı oldum gerek ameliyat öncesi gerek sonrası olan davranışlarıyla ve ameliyat sonrası hiçbir ağrı sızı çekmemem sebebiyle herkese tavsiye edebileceğim doktor.Prof Dr Kadir Serkan Orhan Kimdir?
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun ve aynı fakültenın KBB Anabilim dalında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Aynı klinikte Profesör olarak çalışmakta bununla birlikte Memorial Bahçelievler Hastanesinde de yarı zamanlı olarak hastalarına hizmet vermektedir.
Muayenelerimi İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde yapmaktayım.
Muzaffer Kanlıkama hangi hastanede?
Muzaffer Kanlıkama halen Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapmaya devam etmektedir.
Halil Boyunsuz hangi hastanede?
Dr. Halil Boyunsuz Özel Hatem Hastanesi bünyesinde çalışıyor.Prof Dr Ahmet Köybaşıoğlu kimdir?
Ahmet Köybaşıoğlu Kulak Burun Boğaz hastalıkları – KBB uzmanıdır. Tükürük Bezi Tümörü, Genel Kulak Burun Boğaz, Sinüs Hastalıkları alanlarında hizmet veriyor ve Bademcik ameliyatı, hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Hasay Guliyev kimdir?
2013-2019 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Arş.Gör. 2019-2021 Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uzman.Erdinç AK hangi hastanede çalışıyor?
Erdinç Ak Üsküdar Hospıtalturk bünyesinde çalışıyor.
18.08.1992 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokul 4’e kadar Türkan Sabancı Görme Engelliler İlköğretim Okulu’nda okudu. 2002 yılında başladığı Erenköy İlköğretim Okulu’nda ortaöğrenimini tamamladı. 2006 yılında, Özel İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi’ni kazandı.
Dr Erkan Aktan Kimdir?
Erkan Aktan Balıkesir ‘de doğdu. İlk öğrenimini Bartın ‘ da , Orta Öğrenimini Erzurum ‘da ve Lise Öğrenimini İzmir ‘ de tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi ve 1983 yılında tıp doktoru oldu. 1985 yılına kadar Tunceli ‘de mecburi hizmet yaptıktan sonra Kulak Burun Boğaz ihtisasına başladı…