Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Profesor Doktor Ugur Ture hangi hastanede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Profesör Doktor Uğur Türe hangi hastanede?​

Dr. Uğur Türe | Yeditepe Üniversitesi Hastanesi.

Uğur Türe hangi Yeditepe Hastanesinde?​

halen çalışmalarını istanbul yeditepe üniversite hastanesinde beyin ve sinir cerrahisi ana bilim dalı başkanı olarak devam etmektedir. kendisinden randevu alabilmek olaydır.
Yeditepe Üniversite Hastaneleri SGK’lı hastalara anlaşmalı olduğu branşlarda hizmet vermektedir. SGK anlaşmalı olarak hastalarımızın hizmet alabileceği branşlar: Onkoloji, kardiyoloji, kalp ve damar cerrahisi, böbrek nakli, kemik iliği nakli bölümleridir.
Prof Dr Cengiz Kuday hangi hastanede?
1992 yılında İstanbul Üniversitesi Nörolojik Bilimler Enstitüsünü’nü kurmuş ve müdürlüğüne atanmıştır. 1994 yılından itibaren Cerrahpaşa Cerrahi Bölümler Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmüştür. 2006 yılından bu yana Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi’nde çalışmaktadır.
Ilhan Elmacı hangi hastanede çalışıyor?
2018- Eylül 2021 tarihleri arasında Acıbadem Sağlık Grubu Maslak Hastanesin’de çalışmalarıma devam ettim. Ekim 2021 itibari ile Fulya da kendi kliniğimde ve Liv Hospital’da (Liv Ulus Hastanesi) ekibimle beraber çalışmalarıma devam etmekteyim.

Prof Dr M Gazi Yaşargil hangi hastanede çalışıyor?​

Prof. Dr. Gazi Yaşargil | Yeditepe Üniversitesi Hastanesi.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi özel mi devlet mi?​

Yeditepe Üniversitesi, İstanbul’da eğitim veren, İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı (İSTEK Vakfı) tarafından 4142 sayılı yasa ile 1996 yılında kurulan, Yükseköğretim Yasası çerçevesinde kamu tüzel kişiliği, mali ve idari özerkliği olan bir vakıf üniversitesidir.
”İzmir Buca’da doğup büyüdüm. Çevik Bir paşamız da Buca’lı. Hemşehrimiz olarak seviyoruz, iftihar ediyoruz. Babam pilot Niyazi Kuday 1945’de Kütahya’da şehit olduğunda ben üç yaşındaydım.
Meltem Elmalı kaç yaşında?
Meltem Elmalı, Değer Menkul Değerler’in 25 yaşındaki brokerı. Meslekte henüz iki aylık.
Ilhan Elmacı kiminle evlendi?
İlhan Elmacı evlendi. Elmacı, finans ve borsa uzmanı Meltem Elmalı ile nikâh masasına oturdu. Önceki akşam Raffles Hotel İstanbul’da düzenlenen düğün törenine cemiyet dünyasının seçkin isimleri de katıldı.

Geri