- Konu Yazar
Profesör Doktor Nurettin Lüleci hangi hastanede görev yapıyor?
Dr. Nurettin LÜLECİ, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nı kurmuş, Profesör Doktor olarak Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ve Algoloji Bilim Dalı Başkanlığı görevinde bulunmuştur.Ismail Gökyar hangi hastanede çalışıyor?
Uzmanlık eğitimi ve sonrasında değişik algoloji kliniklerinde gözlemci olarak çalıştı. 2004 yılında Bayındır Hastanesi’nde girişimsel ağrı tedavi uygulamalarını başlattı. Özellikle omurga ağrısı ve tedavisi konusunda yoğunlaşan ilgisi nedeniyle birçok ülkede eğitim programı ve kongreye katılmıştır.Doç Dr Nurettin Yiyit kim?
30 Ağustos 2019 tarihinde Tabip Albay rütbesine terfi etti. 15 Şubat 2021 tarihinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Göğüs Cerrahi Ana Bilim Dalında Profesörlük kadrosuna atandı. 01 Şubat 2018 tarihinden itibaren hastanemizde Başhekim olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.
Nurettin Lüleci kimdir ne iş yapar?
Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalını kurdum (1994). 1999 yılında doçent oldum. Profesörlüğümü Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden aldım. Bu üniversitede Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim dalı ve Algoloji Bilim dalı Başkanlığını sürdürdüm.