- Konu Yazar
Prof Dr Serdar tezelman hangi hastanede çalışıyor?
Serdar Tezelman | Koç Üniversitesi Hastanesi.Dr Sema Akalın Kimdir?
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 1984’te doçent, 1990’da profesör oldu. Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği’nin kurucu üyesi olup 2003’e kadar bu derneğin yönetim kurulu üyeliğini yaptı ve 2008’de tekrar yönetim kurulu üyeliğine seçildi, Dernek Başkanı oldu.
Prof Dr Oğuzhan deyneli kimdir?
Oğuzhan Deyneli 1969 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1993 yılında mezun olduktan sonra İç Hastalıkları ihtisasını 1998 yılında, ardından Endokrinoloji ve Metab. Hast. yan dal ihtisasını 2001 yılında Marmara Üniv. Tıp Fakültesi’nde tamamladı.
Orhan ağcaoğlu kimdir?
Orhan Ağcaoğlu, aynı zamanda Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesidir. Cerrahi ilgi alanları Endokrin cerrahisi (minimal invaziv ve robotik, tiroid, paratiroid ve adrenal cerrahisi), Meme cerrahisi (onkoplastik ve meme koruyucu teknikler) ve Fıtık cerrahisi (laparoskopik ve robotiik teknikler)’ dir.Ferhan Mantar hangi hastanede?
Üyesi Ferhan Mantar Medical Park Göztepe bünyesinde çalışıyor.
Endokrin Cerrahi Polikliniği hangi hastalıklara bakar?
Endokrin cerrahisi bölümümüzde tiroid bezinin nodüler veya genel olarak büyümesine bağlı ortaya çıkan durumlar, tiroid bezinin kanserleri, paratiroid bezi hastalıkları, adrenal (böbrek üstü) bezinde ortaya çıkan hastalıklara yönelik cerrahi tedaviler yapılmaktadır.
Prof. Dr. Emre Balık | Koç Üniversitesi Hastanesi.
Koç Üniversitesi Hastanesi SGK geçiyor mu?
Hastanemizin SGK ile anlaşması bulunmaktadır. Acenta ile sigorta şirketinin verdiği bilgiler farklılık gösterebilir. İşlemleriniz sırasında poliçe onay süreleri sigorta şirketine göre farklılık gösterebilir. Lütfen sigorta şirketiniz ile görüşerek poliçenizin kapsamını teyit ettiriniz.