AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Prof Dr Semin Melahat Fenkci kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Prof Dr Semin Melahat Fenkçi kimdir?​

Prof. Dr. Semin Melahat Fenkçi; Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanlığında hizmet vermektedir.

Mertol bulur kimdir?​

1984 yılında Ankara GATA Askeri Tıp Fakültesini bitirdim. İstanbul Cevizli 2. Zırhlı Tugay Komutanlığında kıta görevini yaptım. 1987 yılında tekrar GATA’ya geri dönerek İç Hastalıkları ihtisasına başladım. 1991 yılında İç Hastalıkları Uzmanı oldum.

Dr ibrahim özdeş hangi hastanede?​

Dr ibrahim özdeş hangi hastanede?
İbrahim ÖZDEŞ » Doktorlar | Denizli Özel Sağlık Hastanesi – SMART HOSPITAL.

Semin Melahat Fenkci hangi hastanede?​

Doç. Dr. Semin Melahat Fenkci Özel Denizli Sağlık Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Veysel fenkci kimdir?​

Prof. Dr. İbrahim Veysel Fenkci Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Istanbul Çoçuk Endokrinoloji hangi hastanede var?​

Istanbul Çoçuk Endokrinoloji hangi hastanede var?
İstanbul, Çocuk Endokrinoloji Doktoru
- Medicana Bahçelievler Hastanesi.
- Sultanbeyli Ersoy Hastanesi.
- Kurtköy Ersoy Hastanesi.
- Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi.
- Özel Şişli Kolan Hastanesi.
- Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik.
- Bezmialem International Clinic.
- Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi.

Arif yönem hangi hastanede?​

Arif Yönem Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Ibrahim özdeş kimdir?​

Endokrinolog endokrin sistem hastalıklarıyla uğraşan doktordur. Endokrinologlar salgı bezlerini etkileyen hastalıkların tanısını koyarlar. Genellikle karmaşık olan ve vücudumuzdaki birçok sistemi içeren hastalıkları nasıl tedavi edeceklerini bilirler.

Emrah Yerlikaya hangi hastanede?​

Emrah Yerlikaya hangi hastanede?
Emrah Yerlikaya Denızlı Devlet Hastanesı bünyesinde çalışıyor.

Ömer Tolga Güler kimdir?​

Ömer Tolga Güler Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Babür Kaleli hangi hastanede?​

Mehmet Babür Kaleli Denizli Özel Sağlık Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Endokrinoloji hangi devlet hastanelerinde var istanbul?​

Endokrinoloji hangi devlet hastanelerinde var istanbul?
Endokrinoloji Bulunan Hastaneler
- Avcılar Hospital.
- Çekmeköy Devlet Hastanesi.
- Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
- Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi.
- Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
- Pendik Devlet Hastanesi.
- Prof. Dr.
- Sancaktepe Şehit Prof. Dr.

Prof. Dr. Semin Melahat Fenkçi, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanı olarak hizmet vermektedir. Doç. Dr. İbrahim Veysel Fenkci ise Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. İstanbul'da çocuk endokrinolojisi alanında hizmet veren bazı hastaneler ise şunlardır: Medicana Bahçelievler Hastanesi, Sultanbeyli Ersoy Hastanesi, Kurtköy Ersoy Hastanesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Özel Şişli Kolan Hastanesi, Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik, Bezmialem International Clinic, ve Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi. Dr. İbrahim Özdeş, Denizli Özel Sağlık Hastanesi - SMART HOSPITAL'de çalışmaktadır. Arif Yönem ise Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmaktadır. Dr. Emrah Yerlikaya ise Denizli Devlet Hastanesi'nde çalışmaktadır. Ömer Tolga Güler ve Babür Kaleli ise Denizli'deki hastanelerde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak hizmet vermektedir. İstanbul'da Endokrinoloji hizmeti sunan bazı devlet hastaneleri ise Avcılar Hospital, Çekmeköy Devlet Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi, Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Pendik Devlet Hastanesi ve Sancaktepe Şehit Prof. Dr. Hastanesi olarak sıralanabilir.

Geri