- Konu Yazar
Prof. Dr. Mustafa Öztürk Nerede? Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden Prof. Dr. Mustafa Öztürk’ün mevcut konumu hakkında güncel bilgi almak isteyenler için doğru yerdesiniz. Mustafa Öztürk, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. İslam düşüncesi, tefsir, kelam ve felsefe gibi alanlarda uzmanlaşmış olan Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde dersler vermiş ve birçok akademik çalışmaya imza atmıştır. Ayrıca, çeşitli televizyon programlarında ve konferanslarda da aktif olarak yer almaktadır. Siz de Prof. Dr. Mustafa Öztürk’ün güncel konumunu öğrenmek ve onunla ilgili daha fazla bilgi edinmek için İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
İçindekiler
Öztürk, Türkiye’deki birçok üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapmış ve 2016 yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde profesör unvanını almıştır. Ayrıca, İslam Araştırmaları Merkezi’nde başkanlık görevini yürütmektedir.
Prof Dr Mustafa Öztürk, İslam düşüncesi, Kur’an tefsiri, modernizm ve İslam, İslam felsefesi gibi konularda birçok kitap ve makale yazmıştır. Türkiye’de ve yurt dışında düzenlenen konferanslarda da aktif olarak yer almaktadır.
Öztürk, İstanbul’da ikamet etmektedir ve çeşitli televizyon programlarında da konuk olarak yer almaktadır. Türkiye’de ve dünyada İslam düşüncesinin gelişimi ve çağdaş yorumları konusunda önemli bir isim olan Prof Dr Mustafa Öztürk, akademik çalışmalarıyla ve yayınlarıyla dikkat çekmektedir.
Prof Dr Mustafa Öztürk hakkında daha fazla bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Prof Dr Mustafa Öztürk İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde öğretim üyesidir.
Prof Dr Mustafa Öztürk İslam tarihi ve düşüncesi alanında uzmandır.
Prof Dr Mustafa Öztürk birçok kitabın yazarıdır ve çevirmenlik yapmıştır.
Prof Dr Mustafa Öztürk İslam kültürü, tasavvuf ve akaid konularında çalışmalar yapmıştır.
Prof Dr Mustafa Öztürk televizyon programlarında İslam ve din konularında açıklamalar yapmaktadır.
İçindekiler
Prof Dr Mustafa Öztürk Nerede?
Prof Dr Mustafa Öztürk, Türk akademisyen ve yazardır. Öztürk’ün tam adı Mustafa İslamoğlu Öztürk’dür. 1965 yılında Kahramanmaraş’ta doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Öztürk, aynı üniversitede doktorasını tamamlamış ve akademik kariyerine burada başlamıştır.Öztürk, Türkiye’deki birçok üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapmış ve 2016 yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde profesör unvanını almıştır. Ayrıca, İslam Araştırmaları Merkezi’nde başkanlık görevini yürütmektedir.
Prof Dr Mustafa Öztürk, İslam düşüncesi, Kur’an tefsiri, modernizm ve İslam, İslam felsefesi gibi konularda birçok kitap ve makale yazmıştır. Türkiye’de ve yurt dışında düzenlenen konferanslarda da aktif olarak yer almaktadır.
Öztürk, İstanbul’da ikamet etmektedir ve çeşitli televizyon programlarında da konuk olarak yer almaktadır. Türkiye’de ve dünyada İslam düşüncesinin gelişimi ve çağdaş yorumları konusunda önemli bir isim olan Prof Dr Mustafa Öztürk, akademik çalışmalarıyla ve yayınlarıyla dikkat çekmektedir.
Prof Dr Mustafa Öztürk hakkında daha fazla bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Prof Dr Mustafa Öztürk Nerede?
Prof Dr Mustafa Öztürk İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde öğretim üyesidir. |
Prof Dr Mustafa Öztürk İslam tarihi ve düşüncesi alanında uzmandır. |
Prof Dr Mustafa Öztürk birçok kitabın yazarıdır ve çevirmenlik yapmıştır. |
Prof Dr Mustafa Öztürk İslam kültürü, tasavvuf ve akaid konularında çalışmalar yapmıştır. |
Prof Dr Mustafa Öztürk televizyon programlarında İslam ve din konularında açıklamalar yapmaktadır. |
Prof Dr Mustafa Öztürk İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde öğretim üyesidir.
Prof Dr Mustafa Öztürk İslam tarihi ve düşüncesi alanında uzmandır.
Prof Dr Mustafa Öztürk birçok kitabın yazarıdır ve çevirmenlik yapmıştır.
Prof Dr Mustafa Öztürk İslam kültürü, tasavvuf ve akaid konularında çalışmalar yapmıştır.
Prof Dr Mustafa Öztürk televizyon programlarında İslam ve din konularında açıklamalar yapmaktadır.