- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Prof Dr Murat Akın hangi hastanede?
Murat Akın 1996 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ‘nden mezun olmuştur. 1998 – 2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilimdalında uzmanlığını tamamlayan Murat Akın kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.Proktolog ne?
Sorusunun en yalın cevabı olarak: Genel cerrahi alanında uzman bir doktor olmakla birlikte, basur, makat çatlağı, kıl dönmesi gibi (makat hastalıklarının) teşhis ve tedavisine odaklanmış, yenilikleri takip eden, geliştiren, uygulayan uzmanlık alanı diyebiliriz. (1).Özgen Işık hangi hastanede?
Özgen Işık hangi hastanede?Doç. Dr. Özgen Işık | Bursa Şehir Hastanesi.
Ekmel Tezel hangi hastanede çalışıyor?
Halen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda öğretim üyesidir. Türk Cerrahi Derneği, Ankara Meme Hastalıkları Derneği, Türkiye Endoskopik ve Laparoskopik Cerrahi Derneği olmak üzere pek çok derneğin üyesi olan Prof. Dr. Tezel, Ankara Meme Hastalıkları Derneği yönetim kurulu üyesidir.Murat Akın kimdir?
Murat Akın (d. 22 Ekim 1986, Sint Niklaas, Belçika) Belçika’da yetişmiş Türk eski futbolcudur.Proktoloji bölümü ne iş yapar?
Proktoloji bölümü ne iş yapar?Proktoloji sindirim sisteminin son kısmı olan kalın bağırsaktan başlayıp anal bölgeye kadar olan alandaki hastalıklari inceleyen tıp dalıdır. En kısa tabirle makat bölgesi hastalıkları olarak da tanımlanabilir.
Proktoloji “makat bilimi” anlamına gelmektedir. Proktoloji bölümü, tıp alanı içerisinde yer alan, makat bölgesi ve makat hastalıkları ile ilgilenen bölüme verilen isimdir. Proktoloji doktoru terimi ise bu bölüm içerisinde uzmanlaşmış Genel Cerrahları ifade etmek için kullanılmaktadır.
Genel cerrahlar, özellikle karın ve buna bağlı organlarla ilgili olanlar olmak üzere birçok hastalık tipini teşhis edebilir. Bunlara safra kanalları, karaciğer, pankreas, dalak, ek, ince ve kalın bağırsak, rektum ve mide dahildir. Cerrah ayrıca torasik bölgeyi, tiroiddeki bezleri ve fıtıkları da tedavi edebilir.
Özgen Işık kaç yaşında?
Özgen Işık kaç yaşında?Özgen IŞIK, 27 Eylük 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 1998 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 2004 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır.
Prof Dr Enver dolar kimdir?
Kastamonuda iki yıl pratisyen hekim olarak çalışarak devlet hizmeti yükümlülüğümü tamamladım. 1988 yılında İç Hastalıkları ve 1992 yılında Gastroenteroloji uzmanı oldum. 1993 yılında iç hastalıkları anabilim dalında doçent ve 1999 yılında da profesör ünvan ve yetkisini kazandım. 1994 yılından beri Uludağ Üniversitesi …Serdar Özbaş hangi hastanede çalışıyor?
Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi şirketinde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Uzm.Dr Ferit Taneri hangi hastanede ameliyat yapıyor?
Dr Ferit Taneri hangi hastanede ameliyat yapıyor?1994 yılından bu yana, mesleki birikim ve tecrübemi, özellikle tiroid ve paratiroid cerrahiyi kapsayan, boyun endokrin cerrahi üzerinde yoğunlaştırmış bulunmaktayım. Hala Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kliniği’ndeki görevime devam etmekteyim.