AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Prof Dr Mehmet Celik hangi universitede rektor?

Editör

Yeni Üye

Prof Dr Mehmet Çelik hangi üniversitede rektör?​

ANKA Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Çelik, Rektörümüz Prof.

Mehmet Çelik Kimdir?​

Mehmet Çelik (d. 5 Haziran 1954, Elazığ) Türk tarih profesörü. İlk ve orta öğrenimini Elazığ’da, yüksek öğrenimini Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kelam ve İslâm Felsefesi Bölümü ile Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı’nı bitirerek tamamladı.1980 yılında akademik hayata intisab eden Prof.

Mehmet Çelik Aselsan kimdir?​

Mehmet Çelik Aselsan kimdir?
Mehmet ÇELİK, Aselsan Akademi Kurulu Başkanlığı, Savunma Sanayi Teknolojileri Yönetim Kurulu Üyeliği ile birlikte Nisan 2017 tarihinden itibaren ASELSAN Teknoloji ve Strateji Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Prof Dr Mehmet Çelik nerede?​

Prof Dr Mehmet Çelik nerede?
Halen Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi. Akademik uzmanlık alanı: Ortaçağ İslâm, Roma-Bizans, Hristiyanlık, Dinî Azınlıklar. Akademik alanda kaleme aldığı 13 kitabı ve 100’ün üzerinde makalesi bulunmaktadır.

Prof Dr Mehmet Çelik hasta mı?​

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Mehmet Çelik (51), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çiftkurtlar sahibi kim?​

Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik, Sibel Can’ın kendisine, ‘ikinci el otomobili sıfır olarak sattı’ iddiasıyla açtığı davayı kazandığını söyledi.

Mehmet Çelik Sinpaş kimdir?​

Mehmet Çelik Sinpaş kimdir?
Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik, korona virüs nedeniyle 56 yaşında vefat etti. MEHMET ÇELİK KİMDİR? 1964 yılında Alaca’da doğan Mehmet Çelik, 1990 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Aselsan Yönetim Kurulu üyeleri kimlerdir?​

Aselsan Yönetim Kurulu üyeleri kimlerdir?
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu | Görevi | Göreve Başlama Tarihi
Mehmet Fatih KACIR | Yönetim Kurulu Üyesi | 29.06.2021
Salih KUL | Yönetim Kurulu Üyesi | 29.06.2021
Nurşen SARI | Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi** | 29.06.2021
Mustafa Murat ŞEKER | Yönetim Kurulu Üyesi (Murahhas Üye) | 29.06.2021

Dr Ibrahim bekar kimdir?​

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI İbrahim Bekar 1972 yılında Sivas’ta doğmuştur. 1995 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Akron Üniversitesi’nde 1999 yılında yüksek lisans, 2003 yılında doktora çalışmalarını tamamlamıştır.

Mehmet Celik hangi kanalda?​

Mehmet Çelik son olarak Kanal D’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan “Sadakatsiz”in kadrosuna katıldı. Mehmet Çelik Sadakatsiz dizisinde Taner karakterini canlandırıyor.

Sibel Turnagöl eşi Mehmet Çelik Kimdir?​

Sibel Turnagöl eşi Mehmet Çelik Kimdir?
Kerem Alışık’la boşandıktan sonra 20 yıl boyunca hayatına kimseyi almayan Sibel Turnagöl, 2012 yılında Mehmet Çelik’le ikinci evlilğini yaptı. Müzik Yorumcuları Birliği’nde yönetim kurulunda görev alan sanatçı, film yapımcılığı ile ilgilenmektedir. Şişli’de Sibel Turnagöl Moda Evi’ni işletmektedir.

Mehmet Çelik Çiftkurtlar kimdir?​

Mehmet Çelik Çiftkurtlar kimdir?
Şahin Mehmet Çelik, Çiftkurtlar Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanıdır. Ünlü oyuncu Sibel Turnagöl ve Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik’in 2012 yılında Yunanistan’ın başkenti Atina’da sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu.

Sinpaş CEO kimdir?​

AVNİ ÇELİK. 1950’de Çorum’da doğdu. Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. 1974 yılında Sahil İnşaat ve Pazarlama Anonim Şirketi’ni yani Sinpaş’ı kurdu.

Hakan Karataş ASELSAN kimdir?​

ASELSAN KURUMSAL YÖNETİM GENEL MÜDÜR YARDIMCISI Prof. Dr. Hakan KARATAŞ, 1967 yılında İstanbul’da doğmuştur. Hakan KARATAŞ, yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Eğitimi Bölümü’nde tamamlamıştır.

Prof. Dr. Mehmet Çelik ANKA Teknoloji Üniversitesi Rektörüdür. Mehmet Çelik, Türk tarih profesörüdür ve Akademik uzmanlık alanı Ortaçağ İslâm, Roma-Bizans, Hristiyanlık, Dinî Azınlıklar konularını kapsamaktadır. Kendisinin Elazığ doğumlu olduğunu ve halen Celal Bayar Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak çalıştığını belirtmişsiniz. Ayrıca, bazı yanlış bilgiler de verilmiş. Örneğin, "Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Mehmet Çelik (51), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti." ifadesi yanlış bilgi içermektedir.

Sorularınız arasında olan "Mehmet Çelik hasta mı?" başlığı altında verilen bilgi doğru değildir. Bahsedilen kişinin 51 yaşında olduğu ve hayatını kaybettiği ifadesi yanlıştır. Bu bilgi doğru bir şekilde Prof. Dr. Mehmet Çelik ile örtüşmemektedir.

Öte yandan, başka kişilere ait bilgileri de içeren sorular olduğunu fark ettik. Örneğin, "Sinpaş CEO kimdir?" ve "Hakan Karataş ASELSAN kimdir?" gibi sorular, Mehmet Çelik ile ilgili olmayan kişilere ait bilgiler içermektedir.

Eğer Prof. Dr. Mehmet Çelik ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen doğrudan bu konuya odaklanarak sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri