Prof Dr Hasan Kalyoncu Kimdir Nerelidir?

SoruCevap

Yeni Üye

Prof Dr Hasan Kalyoncu Kimdir Nerelidir? Hasan Kalyoncu, Türk akademisyen ve iş adamıdır. 1964 yılında Gaziantep’te doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu. Eğitimine yurtdışında devam etti ve doktorasını Amerika Birleşik Devletleri’nde tamamladı. Kalyoncu, 1990 yılında Kalyon İnşaat’ın başına geçti ve şirketin büyümesinde önemli rol oynadı. Aynı zamanda Kalyon Enerji’nin de yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Hasan Kalyoncu, Türkiye’de ve uluslararası alanda birçok ödül kazanmış ve başarılı projelere imza atmıştır.
İçindekiler

Prof Dr Hasan Kalyoncu Kimdir Nerelidir?​

Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Türk akademisyen ve iş insanıdır. Kendisi Türkiye’nin saygın üniversitelerinden biri olan Kalyoncu Üniversitesi’nin kurucusu ve başkanıdır. Peki, Prof. Dr. Hasan Kalyoncu kimdir ve nerelidir?

Prof Dr Hasan Kalyoncu’nun Eğitimi ve Kariyeri Nedir?​

Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, 1964 yılında Gaziantep’te doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamladıktan sonra, yükseköğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Fakültesi’nde tamamlamıştır. Ardından, University of West Florida‘da yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamlamıştır.
Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, akademik kariyerine İstanbul’da başlamış ve birçok üniversitede görev almıştır. Daha sonra Gaziantep’e dönerek, Gaziantep Üniversitesi‘nde öğretim üyesi olarak çalışmıştır. 2010 yılında ise Kalyoncu Üniversitesi’ni kurmuş ve rektörlük görevini üstlenmiştir.

Kalyoncu Üniversitesi Hangi Şehirde Bulunmaktadır?​

Kalyoncu Üniversitesi, Gaziantep şehrinde bulunmaktadır. Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yer alan üniversite, modern kampüsü ve çağdaş eğitim anlayışıyla öne çıkmaktadır.

Prof Dr Hasan Kalyoncu’nun Başarıları Nelerdir?​

Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, akademik ve iş dünyasındaki başarılarıyla tanınmaktadır. Kalyoncu Üniversitesi’ni kurarak Türkiye’nin saygın üniversiteleri arasına girmiştir. Ayrıca, ulusal ve uluslararası birçok projede yer almış ve önemli çalışmalara imza atmıştır.
Prof. Dr. Hasan Kalyoncu’nun başarılarından biri de Gaziantep Üniversitesi’nde yürüttüğü çalışmalardır. Burada öğretim üyeliği ve yöneticilik görevlerinde bulunmuş, üniversitenin gelişimine katkı sağlamıştır.

Prof Dr Hasan Kalyoncu’nun İş Hayatı Nasıldır?​

Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, akademik kariyerinin yanı sıra iş dünyasında da faaliyet göstermektedir. Kendisi, Kalyon Grubu‘nun yönetim kurulu başkanıdır. Kalyon Grubu, inşaat, enerji, turizm ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren köklü bir şirketler topluluğudur.
Prof. Dr. Hasan Kalyoncu’nun iş hayatındaki başarısı ve deneyimi, Kalyoncu Üniversitesi’nin yönetim anlayışına da yansımaktadır. Üniversite, iş dünyasıyla yakın ilişkiler kurarak öğrencilerine sektörün ihtiyaçlarına uygun eğitim imkanı sunmaktadır.

Prof Dr Hasan Kalyoncu’nun Yayınları ve Akademik Çalışmaları Nelerdir?​

Prof. Dr. Hasan Kalyoncu’nun akademik çalışmaları ve yayınları oldukça geniştir. İşletme, yönetim ve liderlik konularında birçok makalesi bulunmaktadır. Ayrıca, ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış birçok bilimsel makalesi vardır.
Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, akademik birikimini öğrencileriyle paylaşmayı da önemsemektedir. Bu nedenle, Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde düzenlenen konferanslarda ve seminerlerde sık sık konuşmacı olarak yer almaktadır.

Prof Dr Hasan Kalyoncu’nun İletişim Bilgileri Nelerdir?​

Prof. Dr. Hasan Kalyoncu’ya ulaşmak veya iletişim kurmak isterseniz, aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
Adres: Gaziantep Kalyoncu Üniversitesi, Şahinbey, Gaziantep
Telefon: 0XXX XXX XX XX
E-posta: info@kalyoncu.edu.tr
Prof. Dr. Hasan Kalyoncu hakkında daha fazla bilgi almak için Kalyoncu Üniversitesi’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Prof Dr Hasan Kalyoncu Kimdir Nerelidir?​

Prof Dr Hasan Kalyoncu Gaziantep Üniversitesi Rektörüdür.
Hasan Kalyoncu Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim üyesidir.
Prof Dr Hasan Kalyoncu Gaziantep Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında doktorasını tamamlamıştır.
Hasan Kalyoncu Türk Siyaset Bilimi Derneği üyesidir.
Prof Dr Hasan Kalyoncu Türkiye’de ve yurtdışında birçok bilimsel makale yayınlamıştır.

Hasan Kalyoncu Gaziantep Üniversitesi’nde öğrencilere siyaset bilimi dersleri vermektedir.
Prof Dr Hasan Kalyoncu Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde görev yapmaktadır.
Hasan Kalyoncu Türkiye’de siyaset bilimi alanında önde gelen akademisyenlerden biridir.
Prof Dr Hasan Kalyoncu ulusal ve uluslararası konferanslarda birçok bildiri sunmuştur.
Hasan Kalyoncu Türkiye’deki birçok üniversitede misafir öğretim üyesi olarak görev yapmıştır.

Geri