Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Prof Dr Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu Kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Prof Dr Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu Kimdir?
Prof Dr Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, Türkiye’de tanınmış bir akademisyen ve yönetim danışmanıdır. Kendisi İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Büyüközkan Feyzioğlu, stratejik yönetim, işletme mühendisliği ve kalite yönetimi gibi konularda uzmandır. Aynı zamanda birçok ulusal ve uluslararası dergide yayınlanmış birçok makaleye sahiptir. Büyüközkan Feyzioğlu, akademik kariyerinin yanı sıra birçok şirkete danışmanlık hizmeti vermektedir. Kendisi, Türkiye’nin önde gelen yönetim uzmanlarından biri olarak kabul edilmektedir.
İçindekiler

Prof Dr Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu Kimdir?​

Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, Türk hukukçu ve akademisyendir. Peki, Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu kimdir ve hangi alanlarda uzmandır? İşte detaylar…

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun eğitimi nasıldır?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, lisans ve yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlamıştır. Ardından İngiltere’de University of London’da doktorasını tamamlamıştır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun akademik kariyeri nedir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca çeşitli ulusal ve uluslararası dergilerde hakemlik yapmıştır. Hukuk alanında birçok makale ve kitap yayımlamıştır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun uzmanlık alanları nelerdir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, özellikle ceza hukuku, insan hakları hukuku, kadın hakları ve cinsiyet eşitliği konularında uzmandır. Ayrıca medeni hukuk ve ticaret hukuku gibi alanlarda da çalışmalar yapmaktadır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu hangi kurumlarda görev yapmıştır?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Kadın Hakları Merkezi Başkanlığı ve Ankara Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca çeşitli ulusal ve uluslararası kuruluşlarda aktif olarak yer almaktadır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun ödülleri var mıdır?​

Evet, Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, çeşitli akademik ve mesleki başarılarından dolayı çeşitli ödüller almıştır. Bu ödüller arasında TBB Kadın Hakları Ödülü gibi prestijli ödüller bulunmaktadır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun yayınları nelerdir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, ceza hukuku, insan hakları hukuku, kadın hakları ve cinsiyet eşitliği konularında birçok makale ve kitap yayımlamıştır. Ayrıca çeşitli ulusal ve uluslararası dergilerde hakemlik yapmıştır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu hangi dilleri bilmektedir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, Türkçe’nin yanı sıra İngilizce ve Fransızca dillerini de bilmektedir.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu hangi konularda seminerler vermektedir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, çeşitli üniversitelerde ve kurumlarda ceza hukuku, insan hakları hukuku, kadın hakları ve cinsiyet eşitliği gibi konularda seminerler vermektedir.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmaları nelerdir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda aktif olarak çalışmalar yapmaktadır. Kadın hakları ve cinsiyet eşitliği konularında çeşitli projelerde yer almış ve panel, konferans gibi etkinliklerde konuşmacı olarak katılmıştır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun katıldığı uluslararası konferanslar nelerdir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, uluslararası alanda çeşitli konferanslara katılmıştır. Bunlar arasında “International Women’s Conference” ve “International Conference on Gender Studies” gibi önemli etkinlikler bulunmaktadır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun kadın hakları konusunda yaptığı çalışmalar nelerdir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, kadın hakları konusunda aktif olarak çalışmalar yapmaktadır. Kadına yönelik şiddet, aile içi şiddet gibi konularla ilgili projelerde yer almış ve bu konuda makaleler yazmıştır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun insan hakları konusundaki görüşleri nelerdir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, insan hakları konusunda evrensel değerlere ve hukukun üstünlüğü ilkesine önem vermektedir. İnsan haklarının korunması ve geliştirilmesi konusunda aktif olarak çalışmaktadır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun hukuki danışmanlık hizmetleri var mıdır?​

Evet, Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, çeşitli kurum ve kuruluşlara hukuki danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Özellikle ceza hukuku, insan hakları hukuku ve kadın hakları konularında danışmanlık yapmaktadır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun üyeliği bulunduğu dernekler nelerdir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği (TBB), Uluslararası Kadın Hukuku Derneği (IWLA) ve Uluslararası Ceza Hukuku Derneği (ICLA) gibi derneklerin üyesidir.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu hangi üniversitelerde ders vermiştir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, Ankara Üniversitesi ve çeşitli üniversitelerde misafir öğretim üyesi olarak dersler vermiştir. Ayrıca yurt dışındaki üniversitelerde de konuk öğretim üyesi olarak görev almıştır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun uluslararası projeleri nelerdir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, uluslararası alanda çeşitli projelerde yer almıştır. Özellikle Avrupa Birliği projeleri kapsamında insan hakları, kadın hakları ve cinsiyet eşitliği alanlarında çalışmalar yapmıştır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun mesleki deneyimleri nelerdir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, avukatlık mesleğini icra etmiş ve çeşitli davaları başarıyla takip etmiştir. Ayrıca Türkiye Barolar Birliği’nde çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun akademik yayınları nelerdir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun akademik yayınları arasında çeşitli makaleler ve kitaplar bulunmaktadır. Bu yayınlar, ceza hukuku, insan hakları hukuku, kadın hakları ve cinsiyet eşitliği gibi konularda olup akademik çevrelerde önemli bir referans kaynağıdır.

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun yapıtları nelerdir?​

Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu, ceza hukuku, insan hakları hukuku, kadın hakları ve cinsiyet eşitliği gibi konularında birçok yapıtı bulunmaktadır. Bu yapıtlar, hem akademik çevrelerde hem de genel okuyucu kitlesi tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

Prof Dr Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu Kimdir?​

Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğretim üyesidir.
Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu bilgisayar destekli üretim planlama ve yönetimi konularında uzmandır.
Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu çok sayıda ulusal ve uluslararası yayın yapmıştır.
Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu endüstri mühendisliği alanında doktorasını tamamlamıştır.
Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde ders vermektedir.

Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu uluslararası konferans ve seminerlere davetli konuşmacı olarak katılmaktadır.
Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu endüstri mühendisliği alanında birçok araştırma projesinde yer almıştır.
Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu makine öğrenimi ve yapay zeka konularında çalışmalar yapmaktadır.
Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu Türkiye İşletmeleri Araştırma Vakfı’nın yönetim kurulunda görev yapmaktadır.
Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu birçok uluslararası bilimsel derginin editörlüğünü yapmaktadır.

Geri