Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Prof Dr Faruk alagol kimdir?

Editör

Yeni Üye

Prof Dr Faruk alagöl kimdir?​

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde iki dönem Fakülte Kurul üyeliği görevini yürüttü. The Endocrine Society, European Society of Endocrinology, İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği ve Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği üyesi.

Dr Nedret Tanaci kimdir?​

Dr Nedret Tanaci kimdir?
Nedret Tanacı Dahiliye – İç Hastalıkları, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve Jinekolojik muayene, Doğum öncesi eğitim ve doğuma hazırlık, Düzensiz adet kanamaları hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Türkiyede kaç tane endokrin uzmanı var?​

Ülkemizde 600 civarında endokrinolog var.

Prof Dr Tarık Terzioğlu kimdir?​

Prof Dr Tarık Terzioğlu kimdir?
Prof. Dr. Tarık Terzioğlu, 1986 yılından bu yana Endokrin Cerrahisi alanında çalışmalarını sürdürmektedir. Endokrin Cerrahisi Derneğinin kurucu üyelerinden olan Prof Dr Terzioğlu, 2006-2008 yılları arasında, derneğimizin başkanığını yapmıştır.

Dr Sinan Çağlayan hangi hastanede çalışıyor?​

Dr. Sinan Çağlayan özel muayenehanesinde hizmet vermektedir. GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları B.D.

Prof Dr Serdar tezelman kimdir?​

Prof Dr Serdar tezelman kimdir?
1991’de doçent, 1996’da profesör unvanını kazandı. Ulusal Endokrin Cerrahisi Derneği’ni 1994’te kurdu ve 2 dönem dernek başkanlığını yaptı. Avrupa Endokrin Cerrahisi Derneği’nin kurucu üyesi oldu ve 2015-2018 yarası Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

Prof Dr Metin Özata hangi hastanede çalışıyor?​

Metin Özata 1982 yılında GATA Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1990 yılında İç Hastalıkları Uzmanı, 1992 yılında Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı, 1994 yılında doçent, 2003 yılında profesör oldu.Metin Özata kendi özel muayanehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Prof Dr Metin Özata kimdir?​

Prof Dr Metin Özata kimdir?
1958’de doğdu. 1982’de Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Tıp Fakültesi’nden birincilikle mezun oldu. 1990 yılında İç Hastalıkları Uzmanı, 1992’de Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı, 1994’te doçent, 2003’de profesör oldu.

Prof. Dr. Faruk Alagöl, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Fakülte Kurul üyeliği görevini yürütmüş ve birçok endokrinoloji derneği üyesidir. Endokrinoloji alanında önemli çalışmalara imza atmış ve ulusal ve uluslararası platformlarda etkin görevler üstlenmiştir.

Dr. Nedret Tanacı ise Dahiliye – İç Hastalıkları, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanı olarak hizmet vermektedir. Jinekolojik muayene, doğum öncesi eğitim ve doğuma hazırlık gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.

Türkiye'de yaklaşık 600 civarında endokrinolog bulunmaktadır.

Prof. Dr. Tarık Terzioğlu ise Endokrin Cerrahisi alanında uzmanlaşmış ve Endokrin Cerrahisi Derneği'nin kurucu üyelerinden biridir. Derneğin başkanlığını da yapmıştır.

Dr. Sinan Çağlayan özel muayenehanesinde hizmet vermektedir ve GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde de Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları biriminde çalışmaktadır.

Prof. Dr. Serdar Tezelman 1991 yılında doçentlik, 1996 yılında profesörlük unvanını almış ve Endokrin Cerrahisi alanında önemli çalışmalara imza atmıştır. Ulusal ve uluslararası Endokrin Cerrahisi derneklerinde aktif rol almıştır.

Prof. Dr. Metin Özata ise başarılı bir akademisyen olup, GATA Tıp Fakültesi mezunudur. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları alanında uzmanlaşmış ve kendi özel muayenehanesinde hasta kabul etmektedir. Uzun yıllar süren akademik kariyerinde çeşitli unvanlar elde etmiş ve önemli araştırmalara imza atmıştır.

Geri