SoruCevap
Yeni Üye
- Konu Yazar
Prof Dr Ertuğrul Taşan Kimdir? Prof Dr Ertuğrul Taşan, Türk akademisyen ve araştırmacıdır. İstanbul Üniversitesi’nde görev yapmaktadır. Taşan’ın uzmanlık alanları arasında uluslararası ilişkiler, uluslararası güvenlik ve uluslararası politika bulunmaktadır. Kendisi, Türkiye’nin dış politika konularında önemli çalışmalara imza atmıştır. Taşan, uluslararası arenada tanınan bir akademisyen olup, birçok uluslararası konferans ve seminerde konuşmacı olarak yer almıştır. Aynı zamanda birçok akademik makale ve kitap yazmıştır. Prof Dr Ertuğrul Taşan, Türkiye’nin uluslararası ilişkiler alanındaki önde gelen isimlerinden biridir.
İçindekiler
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğretim üyesidir.
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan Türkiye’de işletme alanında uzmanlaşmış bir akademisyendir.
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan uluslararası işletme konularında araştırmalar yapmaktadır.
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan işletme ve liderlik alanında birçok kitap yazmıştır.
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan akademik kariyeri boyunca birçok uluslararası konferansa katılmıştır.
İçindekiler
Prof Dr Ertuğrul Taşan Kimdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, Türk bir akademisyen ve uzmandır. Peki, Prof Dr Ertuğrul Taşan kimdir ve ne yapar?
Prof Dr Ertuğrul Taşan hangi alanda uzmandır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, hangi alanda uzmandır? Hangi konular üzerinde çalışmalar yapmaktadır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın eğitim geçmişi nedir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, hangi üniversitelerde eğitim almıştır? Lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini nerede tamamlamıştır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın akademik kariyeri nasıldır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, akademik kariyerine hangi üniversitede başlamıştır? Hangi üniversitelerde görev yapmıştır ve hangi unvanlara sahiptir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın yayınları nelerdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın kitapları, makaleleri ve akademik yayınları hakkında bilgi verir misiniz?
Prof Dr Ertuğrul Taşan hangi kurumlarda görev yapmıştır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, hangi kurumlarda akademik veya idari görevlerde bulunmuştur? Hangi projelerde yer almıştır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın araştırma alanları nelerdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın hangi konular üzerinde araştırmalar yaptığını ve hangi alanlarda uzmanlaştığını anlatabilir misiniz?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın ödülleri var mı?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, alanında aldığı ödüller veya kazandığı başarılar var mıdır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın danışmanlık yaptığı tezler nelerdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, hangi tezlere danışmanlık yapmıştır? Öğrencilerine rehberlik ettiği tezler hakkında bilgi verebilir misiniz?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın uluslararası projeleri var mı?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, uluslararası projelerde yer almış veya yürütmüş müdür? Hangi projelerde çalışmıştır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın konferansları ve seminerleri nelerdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, hangi konferanslarda ve seminerlerde konuşmacı olarak yer almıştır? Hangi konuları konuşmuştur?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın öğrencileri kimlerdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın yetiştirdiği öğrenciler kimlerdir? Hangi alanda çalışmalar yapmaktadırlar?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın akademik dernek ve kuruluşlardaki görevleri nelerdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, hangi akademik dernek ve kuruluşlarda görev yapmaktadır? Hangi pozisyonlarda bulunmaktadır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın yurt içi ve yurt dışı deneyimleri nelerdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, yurt içi ve yurt dışında hangi deneyimlere sahiptir? Hangi ülkelerde çalışmalar yapmıştır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın eğitim programlarına katkıları nelerdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, hangi eğitim programlarına katkıda bulunmuştur? Hangi dersleri vermektedir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın bilimsel etkinlikleri nelerdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, hangi bilimsel etkinliklere katılmıştır? Kongrelerde, sempozyumlarda veya panelist olarak yer almış mıdır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın akademik danışmanlıkları nelerdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, hangi kurumlarda akademik danışmanlık yapmaktadır? Hangi projelerde danışmanlık hizmeti vermektedir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın önemli makaleleri hangileridir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın önemli makaleleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Hangi konuları ele almaktadır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan’ın ulusal ve uluslararası işbirlikleri nelerdir?
Prof Dr Ertuğrul Taşan, ulusal ve uluslararası düzeyde hangi işbirliklerinde bulunmaktadır? Hangi ülkelerle çalışmalar yapmıştır?
Prof Dr Ertuğrul Taşan Kimdir?
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğretim üyesidir. |
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan Türkiye’de işletme alanında uzmanlaşmış bir akademisyendir. |
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan uluslararası işletme konularında araştırmalar yapmaktadır. |
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan işletme ve liderlik alanında birçok kitap yazmıştır. |
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan akademik kariyeri boyunca birçok uluslararası konferansa katılmıştır. |
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğretim üyesidir.
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan Türkiye’de işletme alanında uzmanlaşmış bir akademisyendir.
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan uluslararası işletme konularında araştırmalar yapmaktadır.
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan işletme ve liderlik alanında birçok kitap yazmıştır.
Prof. Dr. Ertuğrul Taşan akademik kariyeri boyunca birçok uluslararası konferansa katılmıştır.