- Konu Yazar
Prof Dr Emin Çapa Kimdir?
Emin Çapa 1967 yılı İzmit doğumlu ekonomist, gazeteci ve TV programcısıdır. Emin Çapa İstanbul Üniversitesi gazetecilik bölümünde okudu. Ardından ekonomiye yöneldi. Üniversiteye başladığı yıllarda Hürriyet gazetesinde stajyer olarak çalıştı.Izzet Çapa’nın ilk eşi kim?
İzzet Çapa, 1983 yılında ilk evliliğini 19 yaşında kendinden 7 yaş büyük Sema Heper adında şarkıcı bir assolist ile yaptı. 2 yıl birlikte olduktan sonra evlendiler, 3 yıl evli kalıp 1986 yılında boşandılar.Emin ÇapaSelma Çapa / Eşi
Emin Çapa hangi okul mezunu?
İstanbul Üniversitesi İletişim FakültesiEmin Çapa / Eğitimİstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, 1950 yılında İstanbul Üniversitesi bünyesinde Gazetecilik Enstitüsü adı ile kurulan fakülte. Türkiye’nin ilk iletişim fakültesidir. Vikipedi
Emin Çapa neden ayrıldı?
Bunun üzerine Emin Çapa, Twitter üzerinden ayrılma gerekçesini açıkladı: “Öncelikle kanalın bana ‘yol verdiği’ veya ‘git’ dediği doğru değil. İlk olarak benim bazı konularda, aşırı katı tutumum var. Her şeyden önce beni etkileyen bir konuda alınacak kararın, karar alınmadan önce benimle konuşulmasını isterim.
Emin Capa neden ayrildi?
DUVAR – Halk TV, Özlem Gürses ve Emin Çapa ile yolların ayrıldığını duyurdu. Halk TV’den yapılan açıklamada “Halk TV kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarken uluslararası yayın standartlarının da gereği olarak tüm ekran yüzlerinden kişisel YouTube kanalların paralel yayınlarına son vermelerini istedi.Ahmet Çapa neden öldü?
Ahmet Çapa, nikahtan yaklaşık 4 ay sonra, “karaciğer transplantasyonu”ndan yaşamını yitirdi. Ahmet Çapa’nın, 7 Temmuz 2011’de Beyoğlu 22. Noterliği’nde hazırlanan vasiyetnamesi, ölümünden kısa bir sure sonra İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’nde açıldı.19 yaşında, annemin haute couture gelinlik sattığı mağazada annem tanıştırdı bizi. İsminden bahsetmek istemiyorum, çünkü ne olursa olsun bugün için evli bir hanım ve çocuğu var.
Çapa Ailesi Kimdir?
Celal Çapa, ünlü yazar İzzet Çapa’nın abisidir. Celal Çapa’nın ailesi 1955 yılında boşanmıştır. Aynı anne ve babadan olan abisi Ahmet Çapa 2011 yılında vefat etmiştir. Babası ikinci evliliğini ünlü modacı Gülnar Uğurlu ile yapmıştır. İkilinin İzzet Çapa adında bir oğlu olmuştur.
Emin Çapa nerede program yapıyor?
Emin Çapa, yaklaşık 1 ay önce ayrıldığı Halk TV’nin yönetimiyle yaptığı görüşmelerden sonra uzlaştıklarını ve pazartesi gününden itibaren yeniden Halk TV’de olacağını duyurdu.
Emin Çapa’nın oğlu nerede okuyor?
Aynı zamanda Dünya Astronomlar Birliği üyesidir. Emin Çapa, Selma Çapa ile evlidir. Strasbourg Üniversitesi’nde hukuk ve AB eğitimi alan bir oğlu var.Emin Çapa şimdi ne yapıyor?
Emin Çapa, CNN Türk’te hafta içi her akşam canlı olarak yayınlanan ekonomi programı “Paranın İzi”ni hazırlayıp sunuyor.Daha sonra ayrılıp kendi işini kurdu. İstanbul’da eğlence sektöründe birçok işletme açıp kapatmıştır. Celal Çapa, 1980 yılında Şebnem Çapa ile evlendi. Ceylan Çapa (d.1989) adında kızı, Emre Çapa (d.1984) adında oğlu vardır.
Ceylan Çapa’nın babası ne iş yapıyor?
Babası Çapamarka’nın sahibi fabrikatör Bedii Çapa, annesi şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş’dir.
Rabia Çapa kaç yaşında?
Yani tarihi, bir anlamda Çağdaş Türk Sanatı’nın da tarihi. Bugün adı birçok ünlü sanatçımızla bütünleşen ve 20 Kasım’da 27’nci yaşını kutlayacak olan Maçka Sanat Galerisi’nin başında, hálá ilk günkü heyecanını yitirmemiş biri var: 63 yaşındaki Rabia Çapa.