Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Prof Dr Ahmet Turan Kimdir?

SoruCevap

Yeni Üye
Ahmet Turan Aydın kaç yaşında?
Dr. Ahmet Turan AYDIN, 1952 yılında Sivas'ta doğmuştur. 1969 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başlamış olduğu tıp eğitimini 1976 tamamlamıştır. 1976-1980 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'ndan uzmanlığını almıştır.

Ahmet Turan Aydın hangi hastanede?
Prof. Dr. Ahmet Turan AYDIN – Memorial.

Ahmet Turan Yılmaz nereli?
Ahmet Turan Yılmaz, 1927'de Sivas'ın Doğanşar ilçesine bağlı Okçulu köyünde dünyaya gelmiştir.

Turan Yılmaz kim?
İlk ve orta öğrenimini Aydın'da tamamlayan Yılmaz, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 2003 yılında mezun olmuştur. 2004 yılında açılan sınav sonrasında mülki idare amirliği mesleğine intisap etmiş olup Denizli Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır.

Bilgehan Savaş Öz Kimdir?
Bilgehan Savaş Öz Kalp Damar Cerrahisi uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Ahmet Turan Yılmaz Covid mi?
Haydarpaşa Abdülhamithan Hastanesi'nden (eski Haydarpaşa GATA) Kalp Damar cerrahı Prof Dr Ahmet Turan Yılmaz covid yüzünden yoğun bakımdaydı, entübe edildiği öğrenildi.

Murat Kadan kimdir?
Evliyim ve iki çocuk babasıyım. Minimal invaziv (küçük kesiden) ve robotik kalp ameliyatları özellikle ilgilendiğim konular arasındadır. 2016 yılında robotik kalp ameliyatları için gerekli olan konsol cerrahı sertifikasını almaya hak kazandım. O zamandan bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında birçok eğitime katıldım.

Cengiz bolcal kimdir?
Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cengiz Bolcal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, atardamarların tıkanması nedeniyle ortaya çıkan burger hastalığının, sıklıkla sigara içen kişilerde görüldüğünü söyledi.

Geri