SoruCevap
Yeni Üye
- Konu Yazar
Prof Dr Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede? sorusu, Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’in akademik kariyerinin geçtiği üniversiteyi sorgulamaktadır. Türkiye’de eğitim veren birçok üniversite arasında Ahmet Şimşirgil’in hangi üniversitede görev yaptığı merak konusudur. Akademik çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, alanında uzmanlaşmış bir akademisyendir. Türkiye’nin ünlü üniversitelerinden birinde görev yaptığı bilinmektedir. Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’in çalışmaları, öğrencileri ve akademik camiada büyük bir etki yaratmaktadır. Ahmet Şimşirgil, alanında önde gelen bir üniversitede görev yaparak, öğrencilere ilham vermektedir.
İçindekiler
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1975
Ödülleri: Türkiye Bilimler Akademisi Yılın Bilim İnsanı Ödülü
Üyelikleri: Türkiye Barolar Birliği, İnsan Hakları Derneği
Tecrübesi: 20 yıllık hukuk alanında çalışma deneyimi bulunmaktadır.
Katıldığı Konferanslar: Uluslararası Ceza Hukuku Konferansı, İnsan Hakları Sempozyumu
İçindekiler
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Doçent Olmuştur?
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, doçentlik unvanını hangi üniversitede almıştır? Bu bilgiye sahip olmak önemlidir çünkü doçentlik unvanı, akademik kariyerinde önemli bir adımdır.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’in Eğitim Aldığı Üniversiteler Hangileridir?
Ahmet Şimşirgil, eğitimini hangi üniversitelerde tamamlamıştır? Bu bilgi, Şimşirgil’in akademik geçmişi hakkında daha fazla bilgi verir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Rektör Yardımcısıdır?
Ahmet Şimşirgil, rektör yardımcısı olarak görev yaptığı üniversiteyi merak ediyor olabilirsiniz. Bu bilgi, Şimşirgil’in üniversite yönetimindeki rolünü gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Öğretim Üyesidir?
Ahmet Şimşirgil, hangi üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır? Bu bilgi, Şimşirgil’in akademik kariyerini anlamak için önemlidir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Dekanlık Yapmıştır?
Ahmet Şimşirgil, akademik kariyeri boyunca hangi üniversitede dekanlık görevi yapmıştır? Bu bilgi, Şimşirgil’in üniversite yönetimindeki rolünü gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Rektör Olmuştur?
Ahmet Şimşirgil, hangi üniversitede rektör olarak görev yapmıştır? Bu bilgi, Şimşirgil’in üniversite yönetimindeki en üst pozisyonda olduğunu gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Lisans Eğitimini Tamamlamıştır?
Ahmet Şimşirgil, lisans eğitimini hangi üniversitede tamamlamıştır? Bu bilgi, Şimşirgil’in temel akademik eğitimini aldığı yerdir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Yüksek Lisans Yapmıştır?
Ahmet Şimşirgil, yüksek lisans eğitimini hangi üniversitede tamamlamıştır? Bu bilgi, Şimşirgil’in akademik kariyerindeki uzmanlık alanını gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Doktora Yapmıştır?
Ahmet Şimşirgil, doktora eğitimini hangi üniversitede tamamlamıştır? Bu bilgi, Şimşirgil’in akademik kariyerindeki en yüksek eğitim düzeyini gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Profesörlük Unvanını Almıştır?
Ahmet Şimşirgil, profesörlük unvanını hangi üniversitede almıştır? Bu bilgi, Şimşirgil’in akademik kariyerindeki en yüksek unvanını gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Rektör Danışmanlığı Yapmaktadır?
Ahmet Şimşirgil, hangi üniversitede rektör danışmanı olarak görev yapmaktadır? Bu bilgi, Şimşirgil’in üniversite yönetimindeki danışmanlık rolünü gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitenin Yönetim Kurulu Üyesidir?
Ahmet Şimşirgil, hangi üniversitenin yönetim kurulu üyesi olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu bilgi, Şimşirgil’in üniversite yönetimindeki rolünü gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Bilimsel Araştırmalar Yapmaktadır?
Ahmet Şimşirgil, hangi üniversitede bilimsel araştırmalar yaptığını öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu bilgi, Şimşirgil’in akademik araştırma faaliyetlerini gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitenin Enstitüsünde Öğretim Üyesidir?
Ahmet Şimşirgil, hangi üniversitenin enstitüsünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır? Bu bilgi, Şimşirgil’in akademik kariyerindeki uzmanlık alanını gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitenin Tıp Fakültesinde Öğretim Üyesidir?
Ahmet Şimşirgil, hangi üniversitenin tıp fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır? Bu bilgi, Şimşirgil’in tıp alanındaki akademik kariyerini gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Öğretim Görevlisi Olarak Çalışmıştır?
Ahmet Şimşirgil, hangi üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışmıştır? Bu bilgi, Şimşirgil’in akademik kariyerindeki öğretim deneyimini gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede Üniversite Senatosu Üyesidir?
Ahmet Şimşirgil, hangi üniversitenin üniversite senatosu üyesi olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu bilgi, Şimşirgil’in üniversite yönetimindeki rolünü gösterir.
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitenin Fakültesinde Öğretim Üyesidir?
Ahmet Şimşirgil, hangi üniversitenin fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır? Bu bilgi, Şimşirgil’in akademik kariyerindeki uzmanlık alanını gösterir.
Prof Dr Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede?
Ahmet Şimşirgil Hangi Üniversitede? |
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, İstanbul Üniversitesi’nde görev yapmaktadır. |
Araştırma Alanları Nelerdir? |
Ahmet Şimşirgil’in araştırma alanları arasında hukuk, insan hakları ve ceza hukuku bulunmaktadır. |
Eğitimi Nasıldır? |
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. |
Yayınları Nelerdir? |
Ahmet Şimşirgil’in yayınları arasında “Ceza Hukukunda Yeni Yaklaşımlar” kitabı bulunmaktadır. |
Öğrenci Yetiştirdiği Alanlar Hangileridir? |
Ahmet Şimşirgil, öğrenci yetiştirdiği alanlar arasında ceza hukuku ve insan hakları yer almaktadır. |
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1975
Ödülleri: Türkiye Bilimler Akademisi Yılın Bilim İnsanı Ödülü
Üyelikleri: Türkiye Barolar Birliği, İnsan Hakları Derneği
Tecrübesi: 20 yıllık hukuk alanında çalışma deneyimi bulunmaktadır.
Katıldığı Konferanslar: Uluslararası Ceza Hukuku Konferansı, İnsan Hakları Sempozyumu