AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Prof Dr Ahmet Eftal Yucel Kimdir?

Editör

Yeni Üye

Prof Dr Ahmet Eftal Yücel Kimdir?​

Romatoloji eğitimini 1990-1993 yılları arasında University of Manchester, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Baylor College of Medicine’de yapmıştır. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde 1993-1996 yılları arasında öğretim üyesi olarak çalışmıştır. 1995 yılında doçent, 2004 yılında profesör olmuştur.

Başkent Hastanesi Muayene Ücreti Ne Kadar?​

Başkent Üniversitesi Hastanesi Kadın Doğum bölümü özel hastanenin devletten farkı yok özel diye beklememek için geliyoruz randevu saatinden çok sonra alınıyoruz ve muayene ücreti SSK ‘lıya 122 TL’den 180 TL’ye yükseliyor.

Başkent Üniversitesi ne kadar burs veriyor?​

Başkent Üniversitesi ne kadar burs veriyor?
Madde 11- (1) Başkent Üniversitesinin ortaöğretim/ön lisans veya lisans mezunu olup ön lisans/lisans programlarına kayıt yaptıranlara öğrenim ücretinin %’i oranında destek bursu verilir.

Başkent Hastanesi cumartesi açık mı?​

Hasta Hakları Birimine her türlü istek, öneri ve şikayetlerinizi; mail, telefon, faks yoluyla iletebilirsiniz. A Blok giriş katta yer alan ofisimiz , hafta içi: 8.00-17.00, Cumartesi 8.00-13.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Günay Şahin Dalgıç kimdir?​

Günay Şahin Dalğıç Dahiliye – İç Hastalıkları, Romatoloji uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Başkent Üniversitesi burslu ne demek?​

Başkent Üniversitesi burslu ne demek?
Bu burs sizleri yıllık öğrenim ücreti ödemekten muaf tutmaktadır. Bu burs, İngilizce hazırlık programında geçirilecek süre de dahil, tüm eğitim öğretim sürecini kapsamaktadır. Bununla birlikte, çift ana dal veya yan dalda da geçerli olmaktadır. Geri ödemesi olmayan, yani karşılıksız bir burstur.
Hacettepe Üniversitesi burs veriyor mu?​
BURS OLANAKLARI Öğrenimine devam edebilmek için ekonomik desteğe ihtiyaç duyan başarılı öğrencilere çeşitli kurum, vakıf, dernek ve şirketler tarafından burs/kredi verilmektedir. Ayrıca Hacettepe Üniversitesi tarafından Nakit Desteği, Yurt Yardımı ve Yemek Yardımı verilmektedir.
Başkent Üniversitesi Hastanesi SGK anlaşması var mı?​
Hastanemizde, sağlık güvencesi SGK (Bağ-kur, T.C Emekli Sandığı, SSK), Özel Sigorta, MLV, Yeşil-Kart (sevk dahilinde) ve Resmi Kurum (657 no’lu Yasaya tabi devlet memurları ve bakmakla yükümlü oldukları yakınları) olan hastalara hizmet verilmektedir.

Ankara Başkent Hastanesi sahibi kim?​

Ankara Başkent Hastanesi sahibi kim?
Mehmet HABERAL’dır.

Doç Dr Berivan bitik kimdir?​

2010’da Amerika Birleşik Devletleri’nde Cleveland Klinik’e bağlı Lerner Araştırma Enstitüsü’nde Patobiyoloji bölümünde bir yıl araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. 2011’de Türkiye’ye dönerek Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde romatoloji yan dal eğitimini tamamlamıştır.

Ahmet Eftal Yücel, romatoloji alanında çalışmalarını sürdüren bir akademisyen ve doktordur. Eğitimini University of Manchester, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Baylor College of Medicine'de tamamlamıştır. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğretim üyeliği yapmış, daha sonra 1995 yılında doçent ve 2004 yılında profesör unvanını almıştır. Romatoloji alanında uzmanlaşmış ve çalışmalarını bu alanda sürdürmektedir.

Başkent Üniversitesi Hastanesi'nin muayene ücreti SSK'lı hastalar için 122 TL'den 180 TL'ye kadar değişmektedir. Randevu alırken beklenen süre ve muayene ücreti konusunda bilgi almak önemlidir.

Başkent Üniversitesi, ortaöğretim/ön lisans veya lisans mezunu öğrencilere, öğrenim ücretinin belirli bir yüzdesi oranında destek bursu vermekte ve ekonomik destek sağlamaktadır.

Başkent Hastanesi hafta içi ve cumartesi günleri belirli saatler arasında hizmet vermektedir. Hasta Hakları Birimi'ne her türlü istek, öneri ve şikayetleri iletebilirsiniz.

Ankara Başkent Hastanesi'nin sahibi Mehmet Haberal'dır.

Doç. Dr. Berivan Bitik ise Amerika Birleşik Devletleri'nde Cleveland Klinik'e bağlı Lerner Araştırma Enstitüsü'nde çalışmış, ardından Türkiye'ye dönerek Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde romatoloji alanında eğitim almış ve çalışmalarına devam etmektedir.

Geri