- Konu Yazar
Probat akü ne demek?
Probat, genellikle akü ve türev ürünlerin üretimini yapan bir markadır. Probat markasının ürün gamında sıfır ve ikinci el, farklı amper ve güç derecelerine sahip ürünler yer alır.Yiğit Akü Fabrikası Nerede?
Yüzde 100 Türk sermayesi olan YİĞİT AKÜ, Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde 40 bin metrekarelik alanda kurulu Merkez fabrikasında üretimlerini sürdürmektedir.Yiğit Akü nasıl bir firma?
Yiğit Akü nasıl bir firma?ankara organize sanayi bölgesinde fabrikası bulunan, mutlu akü ve inci akü’nün ardından pazar payı sırlamasında türkiye’de 3. sırada bulunan akü firması. sahibleri olaya 70li yıllarda atılmış yiğit soyadlı 3 kardeştir. dünyanın dört bir yanına ihracat yapmaktadırlar.
72 amper Yiğit Akü fiyatı ne kadar?
%5 indirimle Yiğit 12V 75Ah Akü 1.512 TL’ye, indirimle YİĞİT AKÜ 12 V 72 AH 720 A (EN) EFB Teknoloji Stop &Start Akü 1.145 TL’ye sahip olabilirsiniz.Inci akü mü mutlu mu?
İnci akü tavsiye ederim. 2 yıldır kullanıyorum, ilk günkü performansında. Ayrıca Mutlu artık yerli değil, yabancılara satıldı. Fiyatıda inciye göre gereksiz pahalı. İnci tercih ediyorum.Yiğit Akü üretim tarihi nerede yazıyor?
Yiğit Akü üretim tarihi nerede yazıyor?Üretim tarihi, akünün eksi kutup kısmı üzerine, akü gövdesi üzerinde ya da garanti belgesi üzerinde yazar.
Yiğit Akü ne malı?
HAKKIMIZDA. Yiğit Akü A.Ş.; hızla gelişmekte olan ülkemizin güçlü yatırımcılarından birisi olarak, 1976 yılında Ankara’da kurulmuştur. Bugün 40.000 m2 alana sahip üretim üssü niteliğindeki fabrikasında, en ileri teknolojiyi hayata geçiren Yiğit Akü A.Ş., yıllık 7.000.000 akü üretim kapasitesine sahiptir.Yiğit Akü hangi ülkenin malı?
Yiğit Akü, 1976 yılında kurulan Yiğit Akü Malzemeleri A.Ş. bünyesindeki akü ve akıllı akü markasıdır. Ankara’da 40 bin metrekarelik alanda bulunan fabrikasında üretim yapmaktadır. Ürünlerini 55 ülkeye ihraç etmektedir.Yiğit Akü kimdir?
Yiğit Akü kimdir?Yiğit Akü A.Ş.; hızla gelişmekte olan ülkemizin güçlü yatırımcılarından birisi olarak, 1976 yılında Ankara’da kurulmuştur. Bugün 40.000 m2 alana sahip üretim üssü niteliğindeki fabrikasında, en ileri teknolojiyi hayata geçiren Yiğit Akü A.Ş., yıllık 7.000.000 akü üretim kapasitesine sahiptir.
72 amper mutlu akü fiyatları ne kadar?
72 Amper Mutlu Akü Fiyatları- 12 Volt 72 Amper Mutlu Akü n11.com. 1.149,99 TL. Tümünü İncele.
- 72 Amper Halk Akü ( Mutlu Üretimi ) gittigidiyor.com. 1.003,20 TL. Tümünü İncele.
- 72 Amper Çelik Akü ( Mutlu Üretimi ) gittigidiyor.com. 1.152,35 TL. Tümünü İncele.
- 12 Volt 72 Amper Mutlu Akü EFB Start Stop Akü n11.com. 1.499,99 TL.
75 amper Yiğit akü ne kadar?
159,32 TL’den başlayan taksit seçenekleri!Varta akü hangi ülkeye ait?
Varta akü hangi ülkeye ait?Alman menşeili Varta akü, araca ilk hareketi vermesi için gerekli gücü sağlaması açısından kümülatör grubunda yüksek teknoloji kullanılarak üretiliyor.