AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Prime Video Tv Nasıl İzlenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Prime Video Tv Nasıl İzlenir? Prime Video Tv nasıl izlenir? Prime Video Tv izleme yöntemleri nelerdir? Prime Video Tv’yi izlemek için öncelikle bir Amazon hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Hesabınızı oluşturduktan sonra Prime Video uygulamasını indirerek veya web tarayıcınızdan giriş yapabilirsiniz. Prime Video’yu izlemek için bir abonelik satın almanız gerekmektedir. Abonelik seçenekleri arasından size uygun olanı seçerek ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Prime Video Tv’yi izlemek için internet bağlantınızın olması gerekmektedir. İzlemek istediğiniz içeriği seçerek keyifle Prime Video Tv’nin tadını çıkarabilirsiniz.
İçindekiler

Nasıl Prime Video TV izlenir?

Prime Video TV, Amazon tarafından sunulan bir video akış hizmetidir. Prime Video TV’yi izlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Öncelikle Prime Video web sitesine veya mobil uygulamasına erişim sağlayın.
Adım 2: Bir Amazon hesabınız yoksa, bir hesap oluşturun. Var olan bir hesabınız varsa, giriş yapın.
Adım 3: Prime Video ana sayfasına ulaştığınızda, arama çubuğunu kullanarak izlemek istediğiniz TV şovunu arayın.
Adım 4: Arama sonuçlarından istediğiniz TV şovunu seçin.
Adım 5: TV şovunun sayfasına geldiğinizde, “İzle” veya “Oynat” düğmesine tıklayın.
Adım 6: TV şovunu izlemek için bir üyelik planı seçmeniz istenebilir. Seçiminizi yapın ve devam edin.
Adım 7: İzlemek istediğiniz bölümü veya sezonu seçin ve TV şovunu izlemeye başlayın.

Prime Video TV izlemek için hangi cihazlar kullanılabilir?

Prime Video TV’yi izlemek için aşağıdaki cihazları kullanabilirsiniz:
Bilgisayar: Prime Video web sitesine tarayıcınızdan erişebilirsiniz.
Telefon veya Tablet: Prime Video mobil uygulamasını App Store veya Google Play Store’dan indirerek izleyebilirsiniz.
Smart TV: Prime Video uygulamasını destekleyen akıllı televizyonlarda doğrudan izleyebilirsiniz.
Amazon Fire TV: Amazon Fire TV Stick veya Fire TV Cube gibi cihazlarla Prime Video’yu televizyonunuza bağlayabilirsiniz.
Oyun Konsolları: PlayStation veya Xbox gibi oyun konsollarında Prime Video uygulamasını kullanarak izleyebilirsiniz.

Prime Video TV izlemek için bir üyelik gerekiyor mu?

Evet, Prime Video TV izlemek için bir Amazon Prime üyeliğine sahip olmanız gerekmektedir. Prime Video, Amazon Prime üyelerine sunulan bir avantajdır. Amazon Prime üyeliği ile birlikte Prime Video’ya sınırsız erişim hakkı elde edersiniz. Üyelik aylık veya yıllık olarak ücretlendirilir ve diğer avantajlarla birlikte gelir.

Prime Video TV’de hangi tür TV şovları bulunur?

Prime Video TV’de geniş bir TV şovu kütüphanesi bulunur. Bu kütüphane içerisinde aksiyon, komedi, drama, bilim kurgu, belgesel, gerilim ve daha birçok türde TV şovu yer alır. Popüler diziler, orijinal içerikler, klasikler ve daha fazlası Prime Video TV’de bulunabilir. İzlemek istediğiniz türdeki TV şovunu arama çubuğunu kullanarak bulabilirsiniz.

Prime Video TV’de reklamlar var mı?

Prime Video TV, reklamsız bir izleme deneyimi sunar. TV şovlarını ve filmleri kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Prime Video üyeliği ile reklamlardan arınmış bir içerik deneyimi elde edersiniz.

Prime Video TV’de indirme özelliği var mı?

Evet, Prime Video TV’de indirme özelliği bulunur. İndirme özelliği sayesinde, internet bağlantısı olmadan TV şovlarını ve filmleri izleyebilirsiniz. Prime Video mobil uygulaması üzerinden indirme işlemi yapabilirsiniz. İndirilen içerikleri belirli bir süre boyunca izleyebilirsiniz.

Prime Video TV üyeliği nasıl iptal edilir?

Prime Video TV üyeliğini iptal etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Prime Video web sitesine veya mobil uygulamasına erişim sağlayın.
Adım 2: Hesabınıza giriş yapın.
Adım 3: Hesap ayarlarına gidin ve “Üyeliği İptal Et” veya “Prime Üyeliğini İptal Et” seçeneğini seçin.
Adım 4: İptal işlemini onaylayın ve Prime Video üyeliğinizin sona ereceği tarihi öğrenin.

Prime Video TV’de çocuklar için içerikler var mı?

Evet, Prime Video TV’de çocuklar için özel olarak seçilmiş içerikler bulunur. Prime Video Kids kategorisi altında çocuklar için animasyonlar, çizgi filmler, eğitici programlar ve daha fazlası yer alır. Bu içerikler çocuklar için güvenli ve eğlenceli bir izleme deneyimi sunar.

Prime Video TV’de altyazı ve dil seçenekleri nasıl ayarlanır?

Prime Video TV’de altyazı ve dil seçeneklerini ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: TV şovunu veya filmi oynatırken oynatma ekranında bulunan “Ayarlar” veya “Özellikler” simgesine tıklayın.
Adım 2: Açılan menüden “Altyazı” veya “Dil” seçeneğini seçin.
Adım 3: Altyazı veya dil seçeneklerini istediğiniz şekilde ayarlayın.
Adım 4: Ayarları kaydedin ve TV şovunu veya filmi izlemeye devam edin.

Prime Video TV’de yeni çıkan TV şovları nasıl bulunur?

Prime Video TV’de yeni çıkan TV şovlarını bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 2: Ana sayfada veya arama çubuğunda “Yeni Çıkanlar” veya “New Releases” gibi bir seçenek arayın.
Adım 3: “Yeni Çıkanlar” bölümüne tıklayın veya arama sonuçlarından yeni çıkan TV şovlarını seçin.
Adım 4: İlgilendiğiniz TV şovunu seçin ve izlemeye başlayın.

Prime Video TV’de HD veya Ultra HD içerikler nasıl izlenir?

Prime Video TV’de HD veya Ultra HD içerikleri izlemek için aşağıdaki gereksinimleri sağlamanız gerekmektedir:
HD İçerikler: HD içerikleri izlemek için internet bağlantınızın hızının en az 5 Mbps olması gerekmektedir. Ayrıca, HD içerikleri izlemek için uyumlu bir cihaza ve HD destekleyen bir televizyona veya monitöre sahip olmanız gerekmektedir.
Ultra HD İçerikler: Ultra HD içerikleri izlemek için internet bağlantınızın hızının en az 25 Mbps olması gerekmektedir. Ayrıca, Ultra HD içerikleri izlemek için uyumlu bir cihaza ve Ultra HD destekleyen bir televizyona veya monitöre sahip olmanız gerekmektedir.

Prime Video TV üyeliği diğer ülkelerde de kullanılabilir mi?

Evet, Prime Video TV üyeliği diğer ülkelerde de kullanılabilir. Prime Video hizmeti birçok ülkede mevcuttur ve üyeliğinizle başka bir ülkede de içeriklere erişebilirsiniz. Ancak, bazı içerikler ülke sınırlamaları nedeniyle farklılık gösterebilir.

Prime Video TV’de izlenecek popüler TV şovları hangileridir?

Prime Video TV’de izlenecek popüler TV şovları arasında aşağıdakiler bulunur:
The Boys: Süper kahramanları konu alan kara mizah türündeki dizi.
Fleabag: Bafta ödüllü komedi dizisi.
The Marvelous Mrs. Maisel: Emmy ödüllü komedi-drama dizisi.
Vikings: Tarihi drama türündeki Vikingler hakkında bir dizi.
Tom Clancy’s Jack Ryan: Tom Clancy’nin ünlü karakteri Jack Ryan’ın maceralarını konu alan dizi.
The Expanse: Bilim kurgu türündeki popüler dizi.
Mr. Robot: Gizemli bir hacker’ın hikayesini anlatan dizi.
Good Omens: Neil Gaiman ve Terry Pratchett’in romanından uyarlanan fantastik komedi dizisi.
Modern Love: The New York Times’ın köşe yazılarından uyarlanan romantik komedi dizisi.
The Grand Tour: Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May’in sunuculuğunu yaptığı otomobil programı.

Prime Video TV’de nasıl hesap oluşturulur?

Prime Video TV’de hesap oluşturmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 2: Ana sayfada veya giriş ekranında “Hesap Oluştur” veya “Üye Ol” seçeneğini seçin.
Adım 3: İstenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurun. Bu bilgiler arasında ad, soyad, e-posta adresi ve şifre yer alır.
Adım 4: Hesabınızı doğrulamak için gerekli adımları takip edin.
Adım 5: Hesabınızı oluşturduktan sonra Prime Video TV’yi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Prime Video TV üyeliği ne kadar süreyle kullanılabilir?

Prime Video TV üyeliği, seçtiğiniz üyelik planına bağlı olarak aylık veya yıllık olarak kullanılabilir. Üyelik planınızın süresi dolana kadar Prime Video TV’yi kullanmaya devam edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal etmediğiniz sürece, üyelik otomatik olarak yenilenecektir.

Prime Video TV’de hesap bilgileri nasıl güncellenir?

Prime Video TV’de hesap bilgilerinizi güncellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 2: Hesabınıza giriş yapın.
Adım 3: Hesap ayarlarına gidin ve “Hesap Bilgilerini Güncelle” veya “Bilgileri Düzenle” seçeneğini seçin.
Adım 4: Güncellemek istediğiniz bilgileri düzenleyin ve değişiklikleri kaydedin.

Prime Video TV üyeliği farklı cihazlarda aynı anda kullanılabilir mi?

Evet, Prime Video TV üyeliği farklı cihazlarda aynı anda kullanılabilir. Prime Video, aynı hesapla farklı cihazlarda eşzamanlı olarak izleme imkanı sunar. Böylece, aynı anda farklı cihazlarda farklı içerikleri izleyebilirsiniz. Ancak, hesabınızın izin verdiği eşzamanlı izleme sayısı sınırlı olabilir.

Prime Video TV üyeliği ücretli midir?

Evet, Prime Video TV üyeliği ücretlidir. Prime Video, Amazon Prime üyelerine sunulan bir avantajdır ve Prime üyeliği aylık veya yıllık olarak ücretlendirilir. Prime Video içeriğine sınırsız erişim için Prime üyeliği gerekmektedir. Üyelik ücreti ülkeye ve seçilen plana bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Prime Video TV’de hangi ödeme yöntemleri kullanılabilir?

Prime Video TV’de aşağıdaki ödeme yöntemlerini kullanabilirsiniz:
Kredi Kartı: Visa, Mastercard veya American Express gibi kredi kartları ile ödeme yapabilirsiniz.
Banka Kartı: Banka kartınızın Visa veya Mastercard logosu bulunuyorsa ödeme yapabilirsiniz.
Amazon Hediye Kartı: Amazon hesabınıza tanımlı olan hediye kartı bakiyesi ile ödeme yapabilirsiniz

Prime Video Tv Nasıl İzlenir?

Prime Video TV nasıl izlenir?
Prime Video hesabınıza giriş yapın.
Arama çubuğuna istediğiniz TV şovunu yazın.
İzlemek istediğiniz bölümü seçin.
Oynat düğmesine tıklayarak TV şovunu izleyin.

Prime Video uygulamasını indirin.
Hesabınıza giriş yapın.
Arama çubuğunda TV şovu adını arayın.
İstediğiniz bölümü seçin.
Oynat düğmesine tıklayarak TV şovunu izleyin.

Geri