- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Prime Video kaç TL?
Prime Video ile binlerce film ve TV dizisine erişebilirsiniz. Kindle Fire cihazınız varsa seçili Prime Video yayınlarını çevrimdışıyken izlemek üzere indirebilirsiniz. Prime Video’ya erişmek için: Ayda 7,90 TL ödeyerek Amazon Prime üyesi olun veya.Amazon Prime kaç cihaz?
Amazon Prime Video’yu aynı anda 3 farklı cihazda da izleyebilirsiniz.
Amazon Prime Video kaç kişi izleyebilir?
Kimileri ortaklaşa alıp kullanıyor, kimileri ise parasını verip ailesinin kullanımına sunuyor. Şöyle ki tek bir hesap üzerinden iki ve dört kişi aynı anda izleme keyfi yapabiliyor. Amazon Prime Video ise benzer bir yeniliğe giderek br hesapta altı farklı kişinin kullanım yapmasına olanak tanıyor.Amazon Prime neler dahil?
Amazon Prime’a üye olarak geçerli ürünlerde bedava ve hızlı kargo, Prime Video ile ödüllü dizileri altyazılı izleme, özel fırsatlara erişme, Prime Gaming ile bedava oyun ayrıcalıklarından yararlanabilirsin.
Kampanyaya katılan üyeler, birinci ay Amazon Prime’ın 30 gün ücretsiz deneme üyeliğinden faydalanırken, ikinci ayın ücreti Mastercard ve Maestro logolu kartlarına bankaları tarafından iade edilecek. Üçüncü aydan itibaren ise üyeler aylık 7,90 TL karşılığında Amazon Prime ayrıcalıklarından yararlanmaya devam edebilecek.
Prime video Tv’de nasıl izlenir?
Android Telefon veya Tablet
- Cihazınızda Google Play uygulama mağazasına gidin ve Prime Video uygulamasını indirin.
- Prime Video uygulamasını açın ve Amazon Prime veya Prime Video hesabınızla giriş yapın.
- Bir film veya TV Dizisi seçin ve uygulama üzerinden direkt izlemeye başlayın.
Amazon Prime Türkiye aynı anda kaç ekran?
Aynı Amazon hesabını kullanarak aynı anda en fazla üç eseri anlık görüntüleyebilirsiniz. Aynı eseri aynı anda ikiden fazla cihazda anlık görüntüleyemezsiniz.Amazon Prime kaç profil?
Tek bir Amazon hesabına bağlı Prime Video içinde en fazla altı kullanıcı profiline (bir varsayılan profil + en fazla beş ilave yetişkin veya çocuk profili) sahip olabilirsiniz.
Amazon Prime nasıl izlenir?
Amazon Prime nasıl girilir?Amazon Prime üyeliği nasıl açılır?
- Adım #1: Buradan Amazon Türkiye internet sitesini açın.
- Adım #2: İstenilen bilgileri girerek bir hesap oluşturun.
- Adım #3: E-posta adresinize ya da telefon numaranıza gelen kodu girin.
- Adım #4: Sitede göreceğiniz 30 Gün Ücretsiz Dene butonuna dokunun.
EN İYİ AMAZON PRIME DİZİLERİ – 2021 GÜNCEL ÖNERİLER
- The Office (IMDb: 8.9) The Office için dizi literatürüne “ofis komedisi”ni sokan bir sit-com diyebiliriz.
- Fleabag (IMDb: 8.7)
- The Marvelous Mrs.
- This Is Us (IMDb: 8.7)
- Dr.
- The Boys (IMDb: 8.7)
- Battlestar Galactica (IMDb: 8.7)
- Parks And Recreation (IMDb: 8.6)
Amazon Prime membership ne demek?
Amazon Prime, Amazon’un sunduğu özel içerik ve servisleri kullanıcısına sağlayan bir üyelik sistemi. Amazon’un servislerinden özel bir şekilde faydalanmanızı sağlayan Amazon Prime aynı zamanda hızlı kargo, ertesi gün teslimat, video ve oyun hizmetlerinden yararlanmanıza olanak tanıyor.