AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Prezervatif karsilikli zevk nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Prezervatif karşılıklı zevk nedir?​

Durex Karşılıklı Zevk Prezervatif partnerlerin uyum içinde olması için geciktiricili ve tırtıklı olarak tasarlanmıştır. İçerdiği geciktiriji jel sayesinde erkeğin ilişki süresini ve aldığı hazzı artırır. Yüzeyinde bulunan tırtıklar ve noktalar sayesinde kadını tahrik eder ve ilişkiden aldığı hazzı artırır.

Okey prezervatif ekstra zevk nedir?​

OKEY Ekstra Zevk , içeriğindeki ekstra kayganlaştırıcı sayesinde ilişkiye girmeyi kolaylaştırır ve ilişkiden ekstra zevk alınmasını sağlar.
Okey ekstra zevk ne işe yarar?​
Birbirinizi sıcaklığını ve tenini sanki aranızda yokmuş gibi hissetmek seks için önceliğinizse çok ince yapıda üretilmiş OKEY Ultra Hisset ya da 0,05 mm’lik ekstra ince formülü ile OKEY Zero’yu deneyebilirsiniz.

Okey gerçek haz kaç mm?​

Okey gerçek haz kaç mm?
Paket içerisinde 10 adet prezervatif bulunmaktadır. Kondom genişliği 52 mm’dir.

Prezervatif Çifte Haz nedir?​

Prezervatif Çifte Haz nedir?
Okey Çifte Haz prezervatif, incecik yapısı sayesinde cinsel birleşme esnasında partnerler arasında rahatsızlık hissi yaşatmazken adeta prezervatif yokmuş gibi hissetmenizi sağlar.

Prezervatif ritim ne demek?​

Okey Ritim, partnerlerin ilişkilerinden aldıkları zevkleri her 2 taraf için de arttırmak için dizayn edilmiş Okey Prezervatifin en yeni ürünüdür. Tamamı uyarıcı yüzeyli kabartmalı ve geciktirici etkisi sayesinde Erkeği yavaşlatmaya, kadını hızlandırmaya yardımcı olur: İşte ”RİTİM” budur.

Ekstra Zevk özel paketi nedir?​

OKEY Ekstra Zevk , içeriğindeki ekstra kayganlaştırıcı sayesinde ilişkiye girmeyi kolaylaştırır ve ilişkiden ekstra zevk alınmasını sağlar. OKEY Ekstra Zevk parfümerilerde satışta. Kargo bilgilerin aramızda kalsınAldığınız ürünler, kimsenin haberi olmadan özenle hazırlanmış paketimizle elinize ulaştırılacak.
Prezervatif ne zaman takılmalı?​
PREZERVATİF NE ZAMAN TAKILMALIDIR? Prezervatif cinsel ilişkide penisin iyi bir şekilde ereksiyonu ile birlikte takılmalıdır. Takılması için tam birleşme veya boşalma anına kadar beklenilmemelidir. Çünkü bu süreçte vücut sıvılarının penis ucuna bulaşması ile cinsel yolla bulaşabilen hastalıklar ortaya çıkabilmektedir.

Okey cifte haz kaç mm?​

Okey cifte haz kaç mm?
Tırtıklı ve kabartmalı, şeffaf, vanilya aromalı, nominal genişliği 53 mm, kontur şekilli, rezervuar uçlu, silikon kayganlaştırıcılı, lateks prezervatifler.

Okey Çifte Haz nasıl kullanılır?​

Okey Çifte Haz nasıl kullanılır?
Prezervatifi açtıktan sonra ilk olarak ne yöne doğru yuvarlandığını tespit edin. Ardından tespit ettiğiniz yönü dikkate alarak prezervatifi penis ucuna koyun. Sonrasında ise penisin köküne doğru yuvarlayarak yerleştirin.

Okey ritim kaç dk geciktirir?​

Sekste zamanlama önemlidir dedik. Zamanın iplerini elinize nasıl alacağınız noktasında ise OKEY imdadınıza koşar. Yapılan bağımsız araştırmalara göre geciktirici içeren prezervatifler sıradan prezervatiflere göre erkeklerde boşalmanın 4 dakika kadar gecikmesini sağlıyor.

Ok ritim prezervatif nasıl?​

OKEY Ritim prezervatif, kabartmalı yapısıyla hem siz hem de partneriniz harika bir cinsellik deneyimi yaşayacaksınız. Birçok güvenlik testinden geçerek satışa sunulan OKEY Ritim prezervatif, geciktiricili olması sayesinde erkeği yavaşlatırken kadını hızlandırır.

Prezervatif karsılıklı zevk konusunda farklı markaların ve çeşitlerin sunduğu özellikler hakkında bilgi veren bir başlık gözükmektedir. Bu konuda genel bilgiler vermek gerekirse, prezervatifler cinsel ilişki sırasında hamilelik riskini azaltmanın yanı sıra cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlardan korunmaya yardımcı olurlar. Aynı zamanda bazı prezervatifler ekstra zevk sağlamak için farklı özelliklerle tasarlanmıştır.

Örneğin, Durex Karşılıklı Zevk Prezervatif, içeriğinde bulunan geciktirici jel sayesinde erkeğin ilişki süresini artırırken tırtıklı yüzeyi ile kadının tahrik olmasına ve haz almasına katkıda bulunabilir. OKEY Ekstra Zevk Prezervatif ise ekstra kayganlaştırıcı içeriği sayesinde cinsel ilişkiden daha fazla zevk almanızı sağlayabilir.

Öte yandan, Okey Çifte Haz Prezervatif incecik yapısıyla cinsel birleşme sırasında rahatsızlık hissi yaşatmazken, Okey Ritim Prezervatif uyarıcı yüzeyli kabartmalı özelliği ve geciktirici etkisiyle hem erkeği yavaşlatmaya hem de kadını hızlandırmaya yardımcı olabilir.

Son olarak, prezervatif kullanımı cinsel ilişkiye penisin tam ereksiyon halinde iken başlamalı ve ilişki sona erene kadar korunmalıdır. Ayrıca prezervatiflerin doğru ve düzenli kullanımı hem gebelikten korunmayı hem de cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlardan korunmayı sağlar.

Geri