Pratik Yoğurt Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı un
5 su bardağı su
1 çay bardağı arpa şehriye
1 çay kaşığı tuz (tepeleme değil)
Terbiyesi için
1 yemek kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı nane
1.tatlı kaşığı pul biber
Pratik Yoğurt Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Un su ve yoğurdu ocağa olmadan güzelce çırpıyoruz.
Sonra ocağa alıp kaynayana kadar karıştırıyoruz.
Çorbamız kaynayınca şehriyeleri ve tuzu ekliyoruz.
Şehriyeler pisinde ocağı kapatıp farklı bir tavada yağ nane ve pul biberi kızartıp çorbamıza katıyoruz hoş karıştırıp servise hazır hale getiriyoruz. Afiyet olsun.
Pratik Yoğurt Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı un
5 su bardağı su
1 çay bardağı arpa şehriye
1 çay kaşığı tuz (tepeleme değil)
Terbiyesi için
1 yemek kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı nane
1.tatlı kaşığı pul biber
Pratik Yoğurt Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Un su ve yoğurdu ocağa olmadan güzelce çırpıyoruz.
Sonra ocağa alıp kaynayana kadar karıştırıyoruz.
Çorbamız kaynayınca şehriyeleri ve tuzu ekliyoruz.
Şehriyeler pisinde ocağı kapatıp farklı bir tavada yağ nane ve pul biberi kızartıp çorbamıza katıyoruz hoş karıştırıp servise hazır hale getiriyoruz. Afiyet olsun.
Pratik Yoğurt Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı