AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Pratik Ve Enfes Sebze Çorbası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Pratik Ve Enfes Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 adet havuç
1 adet kabak
1 adet patates
1 adet soğan
2 yemek kaşığı tepeleme un
Yarım çay bardağı sıvı yağ
3 çorba kaşığı labne peynir
Tuz, karabiber

Pratik Ve Enfes Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle çorbayı blendırdan geçireceğimiz için tüm materyalleri çok büyük olmamak kaidesiyle gelişi hoş doğruyoruz.
Soğanı yağ ile kavurup unumuzu içine ekliyoruz kokusu çıkana kadar yağda çeviriyoruz.
Doğradığımız tüm zerzevatları un ve soğanın içine ekleyerek bir mühlet daha kavurmaya devam ediyoruz.
Sebzelerin rengi hafif değişmeye başladığında 1 litre kadar suyumuzu ek ediyoruz. ( şayet sebzeler çok büyük yahut küçükse suyunu kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz. )
Çorba kaynamaya başladıktan 15 dk sonra labne peynirimizi ek edip blendırdan geçiriyoruz. Dilerseniz üzerine tereyağında kırmızı biber eriterek servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.
Pratik Ve Enfes Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst