SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Pratik Pişi (Asla Yağ Çekmiyor) Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı yoğurt
2 su bardağı un (Ben tam buğday unu kullandım)
Yarım paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Pratik Pişi (Asla Yağ Çekmiyor) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemeleri yoğurma kabına alıyoruz. Unu denetimli bir formda azar azar ek ederek yoğuruyoruz.
Hamurdan ele yapışmayan yumuşak bir kıvamda olacak.
Hamurun hepsini tek bir beze haline getiriyoruz. Kalınca açıyoruz.
Ben kase kullanarak yuvarlak hali elde ettim. Sizlerde istediğiniz üzere yapabilirsiniz.
Kızgın yağda kızartıyoruz. Afiyet olsun.
Pratik Pişi (Asla Yağ Çekmiyor) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı yoğurt
2 su bardağı un (Ben tam buğday unu kullandım)
Yarım paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Pratik Pişi (Asla Yağ Çekmiyor) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemeleri yoğurma kabına alıyoruz. Unu denetimli bir formda azar azar ek ederek yoğuruyoruz.
Hamurdan ele yapışmayan yumuşak bir kıvamda olacak.
Hamurun hepsini tek bir beze haline getiriyoruz. Kalınca açıyoruz.
Ben kase kullanarak yuvarlak hali elde ettim. Sizlerde istediğiniz üzere yapabilirsiniz.
Kızgın yağda kızartıyoruz. Afiyet olsun.
Pratik Pişi (Asla Yağ Çekmiyor) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı