Pratik Misafire Patates Salatası (Lezzet Mukemmel) Tarifi İcin Malzemeler
*4 orta boy patates
*Yarım dereotu
*6 tepeleme yemek kaşığı kaymaksız yoğurt
*2 tepeleme yemek kaşığı mayonez
*2 diş sarımsak
*Tuz
Pratik Misafire Patates Salatası (Lezzet Mukemmel) Tarifi Yapılışı Az malzemeli cok pratik ve lezzetli mukemmel bir tarif paylaşacağım ve asla yaptığınıza pişman olmayacaksınız
1
*Oncelikle patateslerimizi guzelce yıkayıp tenceremize ekliyoruz
*Suyu ilave ederek patatesleri haşlıyoruz
*Ardından, yıkanmış yarım demet dereotunu ince bir şekilde kıyıyoruz buyuk bir kaba alıyoruz
*Haşlanmış patatesleri kup kup doğrayıp kaba ekliyoruz
*Rendelenmiş sarımsak ve geri kalan malzemeleri de ilave ettikten sonra bir kaşık yardımıyla guzelce karıştırıyoruz Ben susleme amaclı koz biber uzerine koydum siz istediğiniz şekilde susleme yapabilirsiniz (Ceviz maydanoz dereotu vs ) Afiyet olsun
*4 orta boy patates
*Yarım dereotu
*6 tepeleme yemek kaşığı kaymaksız yoğurt
*2 tepeleme yemek kaşığı mayonez
*2 diş sarımsak
*Tuz
Pratik Misafire Patates Salatası (Lezzet Mukemmel) Tarifi Yapılışı Az malzemeli cok pratik ve lezzetli mukemmel bir tarif paylaşacağım ve asla yaptığınıza pişman olmayacaksınız
1
*Oncelikle patateslerimizi guzelce yıkayıp tenceremize ekliyoruz
*Suyu ilave ederek patatesleri haşlıyoruz
*Ardından, yıkanmış yarım demet dereotunu ince bir şekilde kıyıyoruz buyuk bir kaba alıyoruz
*Haşlanmış patatesleri kup kup doğrayıp kaba ekliyoruz
*Rendelenmiş sarımsak ve geri kalan malzemeleri de ilave ettikten sonra bir kaşık yardımıyla guzelce karıştırıyoruz Ben susleme amaclı koz biber uzerine koydum siz istediğiniz şekilde susleme yapabilirsiniz (Ceviz maydanoz dereotu vs ) Afiyet olsun