Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Pratik Milföy Pastalar (En Kolayından)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Pratik Milföy Pastalar (En Kolayından) Tanımı İçin Malzemeler
2-3 adet milföy yaprak (kişi sayısına nazaran ayarlayabilirsiniz)
Kreması için;
3,5 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un
8 yemek kaşığı şeker
Vanilya
Kremşanti
Labne peyniri
Süslemek için;
Muz ve çilek

Pratik Milföy Pastalar (En Kolayından) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Her yaprağı küçük dikdörtgen formunda kesin.
Her dilim pişince ikiye bölünecek. Alt üst olarak kullanıcağız.
Yağlı kağıdı tepsi üzerine yerleştirin.
Milföyleri koyun.
180 derecede kızarıp kabartma kadar pişirin.
Pişerken kremayı hazırlayın. Süt, un, şeker kıvam alana kadar pişirin.
Pişmeye yakın vanilyayı ekleyin. Altını kapatın.
Soğumaya bırakın.
Milföyleri kızarınca çıkarın. Basitçe uyguna ayrılacaktır.
Krema soğuyunca labne peynirini ve kremşantiyi ekleyip çırpın.
Pürüzsüz olana kadar.
İkiye böldüğünüz milföylerin ortasına 2 kaşık sürün.
Muz yahut çilek koyup üstünü kapatın başkası ile.
En son üstüne pudra şekeri eleyin. Kolay ve bir okadar tatlı tanım.
Pratik Milföy Pastalar (En Kolayından) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst