Pratik Fındık Lahmacun Tanımı İçin Materyaller
6 yufka
Yarım kilo kıyma
3 tane sivri biber
2 tane kapya biber
1 adet soğan
2 adet domates
Maydanoz
1 yemek kaşığı salça
Tuz karabiber kırmızı biber
Pratik Fındık Lahmacun Tanımı Yapılışı
İç harcı için; biber soğan ve kabuğunu soyduğunuz domatesleri robottan geçirin başka ayrı daha sonra hepsini bir kaba koyup kıymayı salçayı ve baharatları bir ortada karıştırın.
Daha sonra 2 tane yufkayı üst üste koyun tatlı tabağını yufkaların üstüne koyup yuvarlak biçimini verin .
Yufkalarınızın ortasına biraz yoğurt ve yağ karışımı yapın iki yufka ortasına sürün .
Son olarak iç harcınızı yufkanın üstüne koyun 180 derece ısıtılmış fırında pişirin.
6 yufka
Yarım kilo kıyma
3 tane sivri biber
2 tane kapya biber
1 adet soğan
2 adet domates
Maydanoz
1 yemek kaşığı salça
Tuz karabiber kırmızı biber
Pratik Fındık Lahmacun Tanımı Yapılışı
İç harcı için; biber soğan ve kabuğunu soyduğunuz domatesleri robottan geçirin başka ayrı daha sonra hepsini bir kaba koyup kıymayı salçayı ve baharatları bir ortada karıştırın.
Daha sonra 2 tane yufkayı üst üste koyun tatlı tabağını yufkaların üstüne koyup yuvarlak biçimini verin .
Yufkalarınızın ortasına biraz yoğurt ve yağ karışımı yapın iki yufka ortasına sürün .
Son olarak iç harcınızı yufkanın üstüne koyun 180 derece ısıtılmış fırında pişirin.