Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

PP olmak ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

PP olmak ne demek?​

Profil Picture’ın kısaltması olan PP, Profil Fotoğrafı anlamına geliyor.

GT ne anlama gelir?​

GT’nin anlamı Geri Takip şeklindedir. Karşılıklı şekilde birbirini takip etme amacı ile yazılan GT ifadesi; ben seni takip edeyim, sen de beni takip et sözcüğünün kısa halidir. GT ifadesi, geri takip kelimelerinin kısaltma halidir.
Imza atarken pp ne demek?
is yazismalarinda birinin yerine imza atilacagi zaman kullanilan pp kisaltmasinin uzun hali. latinceden gelir through the agency of anlamindadir.
Profil ismi ne demek?
Demircilerin korkuluk vb. şeylerin yapımında kullandıkları içi boş demir boru.

PP, internette çok sık kullanılan kısaltmalardan biridir. Profil Picture’ın kısaltması olan PP, Profil Fotoğrafı anlamına geliyor.

PP programı nedir?​

SAP PP (Üretim Planlama) modülü, üretim kaynaklarını verimli bir şekilde kullanarak ve üretimle birlikte diğer birimlerle de etkin iletişim kurarak, üretim ve planlama süreçlerinin sağlıklı ve koordineli bir şekilde yürütülmesini sağlamayı amaçlayan, SAP ERP çözüm paketinin lojistik süreçlerinden biridir.

WP nin anlamı nedir?​

Wp iki kelimenin kısaltılmış halidir. Bu kellimeler well ve played’dir. Well played yerine wp kullanılır. Well played denilerek bir kişiyi övme hatta onore etme kullanılır.
Instagramda PP ne anlama gelir?
PP Profile Picture yani profil fotoğrafı ifadesinin kısaltmasıdır. Ülkemizde 40 milyonu aşkın Instagram kullanıcısı bulunmaktadır.
PP yorum ne demek?
İngilizce kelimeler olan, ‘Profile picture’ sözcük grubunun kısaltması şeklinde bunu ifade etmek mümkün. Bu kısaltma doğrultusunda herhangi bir sosyal medya üzerindeki kişinin profilini anlatır.
World Wide Web, Dünya Çapında Ağ (kısaca WWW veya Web), İnternet üzerinde yayınlanan birbirleriyle bağlantılı hiper-metin dokümanlarından oluşan bir bilgi sistemidir.
Profil Picture dilimize profil fotoğrafı, profil görseli olarak çevrilebilir. Kişinin profilinde takipçilerinin ya da arkadaşlarının ilk gördüğü fotoğraf budur. Sosyal medya uygulamalarının tamamında PP yani profil fotoğrafı ekranı yer almaktadır.
Profil resmi ne demek?
başta facebook vb olmak üzere bilumum internet sitesinde ve hatta msn messenger gibi iletişim programlarında hazırlanılan profil sayfasının başına konulan resimdir. tanım itibarı ile kendimizi tanıtmak, göstermek için koyduğumuz resimdir.
WP whatsapp demek mi?
Efendim “WP” son zamanlarda yükselişe geçmiş olan yeni bir sosyal ağ platformu Wattpad’dir. Yani bir çok insanın düşündüğü gibi sohbet uygulaması olan whatsapp değildir. Fakat bizim gibi blog yazarı olan yada uzun zamandır internetle haşır neşir olan birine sorarsanız “WP” yıllardır “Wordpress” için kullanılır.

Oyunlarda GG WP nedir?​

GGWP iki ayrı kısaltmanın birleşmiş halidir. İngilizcedeki açılımları ‘good game’ ve ‘well played’dir. Bu kısaltma Türkçede, ‘iyi oyun, iyi oynandı” anlamına gelir. GGWP kısaltması, bir futbol maçı, masa oyunu veya özellikle çoklu oyunculu çevrimiçi oyunlarda kazanan kişiyi kutlamak amacı ile kullanılır.

Profil ne demek sosyal medya?​

Profil fotoğrafınız dijital dünyadaki logonuzdur. Bu nedenle tüm sosyal medya kanallarında aynı profil fotoğrafını kullanmanız gerekir. Bu şekilde insanlar sizi farklı sosyal medya platformlarında gördüklerinde kolayca tanıyacaklardır.
Instagram’da PP ne anlama gelir?
PP Profile Picture yani profil fotoğrafı ifadesinin kısaltmasıdır. Ülkemizde 40 milyonu aşkın Instagram kullanıcısı bulunmaktadır. Sosyal medya kullanımı ise nüfusun yarıdan fazlasını kapsayacak kadar yaygındır.

Geri