PowerPoint temalari nasil yuklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

PowerPoint temaları nasıl yüklenir?​

Temayı kaydetme Görünüm sekmesinde Asıl Slayt’ı seçin. Ardından, Asıl Slayt sekmesinde Temalar’ı seçin. Geçerli Temayı Kaydet’i tıklatın. Dosya adı kutusuna tema için uygun bir ad yazın ve Kaydet’e tıklayın.

Internetten PowerPoint sunusu nasıl indirilir?​

Sununun bir kopyasını bilgisayarınıza kaydetme
- Şeridin Dosya sekmesinde farklı indir’i seçin ve sağ tarafta görünen seçenekler panosunda bir kopya indir’i seçin.
- Bir iletişim kutusu, kopyanın bilgisayarınıza indirilmeye hazır olduğunu doğrular.
- Tarayıcınız dosyayı bilgisayarınıza indirmeyi tamamlamanıza yardımcı olur.
PowerPoint indirmeden nasıl kullanılır?
Online PowerPoint nasıl kullanılır?
- Adım #1: Buradan Online Office internet sitesini açın.
- Adım #2: Microsoft hesap bilgilerinizle giriş yapın.
- Adım #3: Soldaki program sütunundan PowerPoint butonuna tıklayın.
- Adım #4: Yeni bir PowerPoint sunu dosyası oluşturmak için Yeni Boş Sunu seçeneğine tıklayın.

Telefona PowerPoint nasıl indirilir?​

Word, Excel ve PowerPoint dosyalarını telefonunuzda açmak istiyorsanız, Play Store üzerinden “Microsoft Office Mobile”, “Google Docs”, “Google Sheets”, ya da “Google Slides” gibi ilgili uygulamaları indirebilirsiniz.

Slayt flasha nasıl kaydedilir?​

Kopyalamak istediğiniz sunuyu açın veya henüz kaydedilmiş yeni bir sunuyla çalışıyorsanız sunuyu kaydedin. Bilgisayarın USB bağlantı noktasına USB flash sürücü takın. Dosya sekmesine tıklayın. Gönder’& tıklayın,CD için Paketle ‘yetıklayın ve ardından sağ bölmede CD için Paketle’ye tıklayın.
Google slayt nasıl kaydedilir?
Google Slaytlardan Powerpoint için Nasıl Kaydedilir (Resimli Kılavuz)
- Adım: adresindeki Google Drive’ınıza gidin. https://drive.google.com/drive/sürücüm ve bir Powerpoint dosyası olarak kaydetmek istediğiniz Google Slaytlar dosyasını açın.
- Adım: File pencerenin üst kısmında.

Geri