SoruCevap
Yeni Üye
Powerpoint te slayt gösterisi nasıl kaydedilir? İşte size adım adım rehber. İlk olarak, slayt gösterinizi tamamladıktan sonra “Dosya” sekmesine tıklayın. Ardından, “Farklı Kaydet” seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan pencerede, slayt gösterinize uygun bir isim belirleyin ve uygun bir kayıt konumu seçin. Kaydet butonuna tıklayarak slayt gösterinizi kaydedin. Artık slayt gösterinizi istediğiniz zaman açabilir ve paylaşabilirsiniz. Unutmayın, slayt gösterinizi farklı bir dosya formatında kaydetmek isterseniz, “Farklı Kaydet” seçeneğinden uygun formatı seçebilirsiniz.
İçindekiler
Powerpoint Te Slayt Gösterisi Nasıl Kaydedilir?
Bir Powerpoint sunumunu kaydetmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:1. Adım: Powerpoint sunumunu hazırlayın ve düzenleyin. Sunumunuzdaki slaytları ekleyin, metinleri düzenleyin, görseller ekleyin ve animasyonlar yapın.
2. Adım: Kaydetmek istediğiniz dosyayı açın. Dosya menüsünden “Farklı Kaydet” seçeneğini seçin.
3. Adım: “Farklı Kaydet” seçeneğini seçtikten sonra, dosyanın kaydedileceği konumu ve dosya adını belirleyin. İstediğiniz bir konuma kaydetmek için “Gözat” düğmesini kullanabilirsiniz.
4. Adım: Dosya türünü seçin. Powerpoint sunumunu kaydetmek için genellikle “Powerpoint Sunusu” (*.pptx) formatını seçersiniz. Ancak farklı bir formatta kaydetmek isterseniz, diğer format seçeneklerini de kullanabilirsiniz.
5. Adım: Kaydet düğmesine tıklayarak sunumunu kaydedin. Artık Powerpoint sunumunuz kaydedilmiş durumda ve istediğiniz zaman açabilirsiniz.
Önemli Not: Powerpoint sunumunu kaydederken düzenli aralıklarla kaydetmeyi unutmayın. Böylece olası bir elektrik kesintisi veya bilgisayar sorunu durumunda kaybettiğiniz verileri kurtarabilirsiniz.
Powerpoint Te Slayt Gösterisi Nasıl Kaydedilir? sorusunun cevabını bu şekilde özetleyebiliriz. Powerpoint sunumunuzu hazırladıktan sonra “Farklı Kaydet” seçeneği ile istediğiniz konuma ve dosya adına kaydedebilirsiniz. Dosya türünü de Powerpoint Sunusu (*.pptx) olarak seçerek kaydedebilirsiniz. Kaydetmeyi unutmamak ve düzenli aralıklarla kaydetmek önemlidir.
Powerpoint Te Slayt Gösterisi Nasıl Kaydedilir?
Powerpoint slayt gösterisi nasıl kaydedilir? |
1. Slayt gösterisini bitirip “Dosya” menüsüne gidin. |
2. “Farklı Kaydet” seçeneğini tıklayın. |
3. “Dosya Türü” bölümünde “Slayt Gösterisi”ni seçin. |
4. Dosya adını ve kaydetmek istediğiniz konumu belirleyin. |
5. Slayt gösterisi kaydedildikten sonra istediğiniz zaman tekrar oynatabilirsiniz.
6. Kaydedilen slayt gösterisini e-posta yoluyla paylaşabilirsiniz.
7. Powerpoint slayt gösterisi kaydetmek için Microsoft Office programını kullanabilirsiniz.
8. Slayt gösterisini farklı bir formatta kaydetmek isterseniz “Farklı Kaydet” seçeneğini kullanabilirsiniz.
9. Kaydedilen slayt gösterisini USB belleğe aktarabilirsiniz.