- Konu Yazar
PowerPoint sunusu nasıl düzenlenir?
Görünüm sekmesinde, Asıl Görünümler grubunda Asıl Slayt öğesini tıklatın. Asıl slaytları ve düzenleri içeren bölmede, düzenlemek istediğiniz düzeni tıklatın. Düzeni düzenleyin.PowerPoint programında slayt düzeni hangi sekmeden değişir?
Düzenini değiştirmek istediğiniz slaydı seçin. Giriş > Düzen’i seçin. İstediğiniz düzeni seçin. Düzenlerde metinler, videolar, resimler, grafikler, şekiller, küçük resimler, bir arka plan ve diğer öğeler için yer tutucular bulunur.Ne işe yarar bir PowerPoint sunusunu kaydetmek?
Ne yazık ki, PowerPoint kullanıcıların bir PowerPoint sunusunu kaydetmesine izin vermiyor videoya bir powerpoint yapmak. Böylece, aynı anda video ve PowerPoint kaydetmek istiyorsanız, FoneLab Ekran Kaydedici yardım için. Genel olarak konuşursak, özgürce sesli bir PowerPoint sunumunu kaydetmek için yazılımı çalıştırabilirsiniz.
Bir bilgisayarda bir PowerPoint var mı?
Benim bilgisayar ne zaman bir sorun vardı ve ı kullanılmış 3 gönderilen çalışma üstünde bir powerpoint kaybettim kapatıldı. Bu powerpoint nasıl yeniden elde etmek? PowerPoint daha önemli ve eğitim kurumları, şirketler ve kuruluşlar bir sürü eğitim materyalleri, ürün sunumları, yıllık raporlar ve daha birçok oluşturmak için popüler olmuştur.