AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Posco ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Posco ne iş yapar?​

Posco Assan TST Çelik Sanayi A.Ş. 2011 yılında Güney Koreli dev çelik üreticisi POSCO, Kibar Holding ve Daewoo International ortaklığıyla kurulmuştur. Şirketimiz, yıllık 300.000 ton üretim kapasitesi ile Türkiye’nin ilk soğuk haddelenmiş paslanmaz çelik üreticisi konumundadır.

Posco kimin?​

Kibar Holding, Pohang Iron and Steel Company (POSCO) ve POSCO Daewoo ortaklığıyla 2011 yılında kurulmuştur.
Posco Assan Genel müdür?
Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik soğuk haddeleme tesisi olan Posco Assan TST’nin genel müdürlüğü görevine POSCO STS Pazarlama Departmanı Grup Lideri Hae-Ik Jeong getirildi. 2011 yılından bu yana görevini başarı ile sürdüren Jong Won Kwon ise göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı POSCO Avrupa Ofisi …

Posco nerede?​

POSCO (Korece: 주식회사 포스코, Jusikhoesa Poseuko), Güney Kore merkezli bir çelik üreticisidir. 2011 yılı itibarı ile 39.1 milyon ton ham çelik üretimi ile dünyanın dördüncü büyük ve pazar değeri bakımından en büyük çelik üreticisidir. Şirketin merkezi Pohang’da yer almaktadır.

Posco yüksek lisans bursu nedir?​

POSCO TJ Park Vakfı, Kore’de yüksek lisans veya doktora yapmak isteyen genç potansiyel entelektüellerin küresel liderler olarak büyümelerini desteklemek için 「POSCO Asya Bursu」 programını yürütmektedir.
Asım Kibar nereli?
1933 yılında Kayseri’de doğan Asım Kibar, iş hayatına 1951 yılında manifatura ticaretiyle başlamış ve 1964 – 1970 yıllarında Orta Anadolu Mensucat Fabrikası’nda sırasıyla Yönetim Kurulu Üyesi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev almıştır.

Selda Seckinler kimdir?​

1993-1998 yılları arasında Yapı Kredi Bankası’nda Müfettiş, 1998-2002 yılları arasında EGS Bank’ta İnsan Kaynakları Müdürü, 2002-2008 yılları arasında Aksa Akrilik A.Ş.’de İnsan Kaynakları Müdürü, 2008-2011 yılları arasında Kibar Holding’te İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı olarak görev yaptı.

Kore hükümet bursu nasıl kazanılır?​

※ Kore Devlet Bursu’nu daha önce almış kişiler, en son mezun olduğu bölümdeki not ortalamasının (G.P.A.) %90 ve üzeri olması ve Korece Yeterlilik Sınavı’ndan (TOPIK) 5. seviye ve üzerini almış olması şartıyla, Kore Elçiliği ve Kore’deki üniversiteler aracılığıyla bir seferliğine tekrar başvurabilir.
Kore Kultur bursu nedir?
Kore Hükümeti, dünyanın başarılı öğrencilerini Kore’ye davet ederek Kore kültürünü tanıtma fırsatı ile birlikte, ülkelerin dostluk ilişkilerinin gelişmesini ve Kore’nin imajını arttırmak için Kore Eğitim Bakanlığı Kore Uluslararası Eğitim Merkezi’nin ev sahipliğinde “2020 Yılı Kültür Bursu” verecektir.

Kibar Ailesi Kimdir?​

Asım Kibar, 1957 yılında Semiha Kibar ile evlendi. Ahmet Kibar (d. 1966), Ali Kibar (d.1958) ve Aysun Kibar adlarında üç çocuğu vardır.

Asım Kibar kaç yaşında?​

90 yaşında (1932)Asım Kibar / Yaş
Kore hükümet bursu kimlere verilir?
Üniversite & MYO Ara Kore’deki üniversitelerin yükseklisans ve doktora programları. ※ Ayrıca meslek yüksekokullarının lisansüstü programları için öğrenci, yıllık okul harcının 10,000,000₩’u geçen kısmının üniversite tarafından karşılandığı bir burs alabilirse Kore Devlet Bursu alması da mümkündür.

Kore Hükümet bursu neleri kapsar?​

Yabancı öğrencilere Kore’deki yükseköğretim kurumlarında eğitim alma şansı sağlarak, uluslararası eğitim mübadelesini artırmak ve ülkeler arası dostluğu geliştirmek. ※ Eğitim süresi 4 yılı aşan bölümlere (tıp, mimarlık vs.) burs verilmez. Kore’deki üniversitelerin yükseklisans ve doktora programları.

KGSP bursu nedir?​

KGSP Bursu yani diğer adıyla Kore Hükumeti Bursu (GKS) Önlisans-Lisans-Yüksek Lisans-Doktora-Araştırma programlarında sunulan bir burstur. Kapsam açısından en iyi bursların başında gelmekte.

Geri