Portakallı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
Makarna (sphagetti)
4 adet portakal
2 diş sarımsak
1 parmak zencefil
Tuz
Karabiber
Parmesan
Portakallı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk kaynar suda makarnamız 9 dkk aldente kıvamı gelene kadar pişirelim.
Makarna pişirirken sarımsak ve zencefilimiz hazırlayalım.
Küçük küçük doğrayalım.
Sonra yağda kavuralım.
Sarımsağımız yanmamasına dikkat edelim.
Sonra zencefil at. Az kavurun.
Ve haşlandığımız makarnayı ekleyelim. Biraz makarna suyu ekle.
Tuz ve karabiber de ekleyelim.
Sonra parmesan güzelce karıştır.
Son dokunuş olarak üzerinde portakal kabuğu zest rendeleyin. Afiyet olsun.
Portakallı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Makarna (sphagetti)
4 adet portakal
2 diş sarımsak
1 parmak zencefil
Tuz
Karabiber
Parmesan
Portakallı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk kaynar suda makarnamız 9 dkk aldente kıvamı gelene kadar pişirelim.
Makarna pişirirken sarımsak ve zencefilimiz hazırlayalım.
Küçük küçük doğrayalım.
Sonra yağda kavuralım.
Sarımsağımız yanmamasına dikkat edelim.
Sonra zencefil at. Az kavurun.
Ve haşlandığımız makarnayı ekleyelim. Biraz makarna suyu ekle.
Tuz ve karabiber de ekleyelim.
Sonra parmesan güzelce karıştır.
Son dokunuş olarak üzerinde portakal kabuğu zest rendeleyin. Afiyet olsun.
Portakallı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı