AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Portakallı Kereviz Yemeği

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Portakallı Kereviz Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
2 adet orta uzunluk kereviz
2 adet patates
2 adet havuç
1 adet soğan
1 adet portakal
Yarım limon
1 çay kaşığından biraz fazla tuz
1 çay kaşığı şeker
Zeytinyağı

Portakallı Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları küp küp doğrayıp zeytinyağında kavuralım.
Kerevizleri, patatesleri, havuçları soyup doğrayalım.
Kerevizleri limon suyuyla ovalayalım yoksa aktarabilir.
Tencereye doğradığımız patates,kereviz,havucu alalım.
Üzerine bir portakalın suyunu ve yarım limon suyunu ekleyelim.
Bir çay kaşığı şeker ve bir çay kaşığından biraz fazla tuz ekleyelim.
Bir bardak ılık su ekleyelim. Havuçlar yumuşadığında yemeğimiz pişmiş demektir.
Afiyetler olsun

Not: kereviz sapını ziyan etmeyelim. Çorbalarımızda kullanmak üzere buzluğumuza koyabiliriz.

Portakallı Kereviz Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst