Portakallı Kek Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı portakal suyu
1 çay bardağı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin
Aldığı kadar un
Portakallı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurtalar ile şeker uygunca çırpılır. Akabinde içerisine yağ ve portakal suyu eklenir hepsi karışır.
Sonra içerisine bir portakal kabuğu rendelenir, kabartma tozu, vanilin ve un elenerek karışıma eklenir.
Elemeniz kekin kabarması için kıymetli.
Pişmesi fırından fırına değişebilir 180 derecede pişirin. Bir bıçak yardımı ile piştiğini denetim edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Portakallı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı portakal suyu
1 çay bardağı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilin
Aldığı kadar un
Portakallı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurtalar ile şeker uygunca çırpılır. Akabinde içerisine yağ ve portakal suyu eklenir hepsi karışır.
Sonra içerisine bir portakal kabuğu rendelenir, kabartma tozu, vanilin ve un elenerek karışıma eklenir.
Elemeniz kekin kabarması için kıymetli.
Pişmesi fırından fırına değişebilir 180 derecede pişirin. Bir bıçak yardımı ile piştiğini denetim edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Portakallı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı