- Konu Yazar
- #1
Portakallı Fırın Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
2 küçük uzunluk karnabahar
1 portakalın suyu
1 çay kaşığı sarımsak tozu yahut hazır zerzevat tozu
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı tuz
Zeytinyağı
İsteğe nazaran pul biber
Portakallı Fırın Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharları fotoğraftaki üzere dikey olarak ikişer parmak kalınlığında dilimliyoruz.
Portakalın suyunu sıkıp, tüm baharatları ve zeytinyağını karıştırıyoruz.
Fırça yardımıyla her iki tarafına sosu sürüyoruz.
180 derece evvelce ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun .
Portakallı Fırın Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 küçük uzunluk karnabahar
1 portakalın suyu
1 çay kaşığı sarımsak tozu yahut hazır zerzevat tozu
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı tuz
Zeytinyağı
İsteğe nazaran pul biber
Portakallı Fırın Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharları fotoğraftaki üzere dikey olarak ikişer parmak kalınlığında dilimliyoruz.
Portakalın suyunu sıkıp, tüm baharatları ve zeytinyağını karıştırıyoruz.
Fırça yardımıyla her iki tarafına sosu sürüyoruz.
180 derece evvelce ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun .
Portakallı Fırın Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı