AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Portakal Yatağında Yoğurtlu Kereviz

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Portakal Yatağında Yoğurtlu Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
1 adet kereviz
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
2 diş sarımsak
1 limonun suyu
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Ceviz
Karabiber
Sarımsak tozu
Tuz

Portakal Yatağında Yoğurtlu Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kerevizi soyun ve rendeleyin.
Daha sonra kerevizin çiğ halini alması için tavaya alarak 3-4 dk pişirin.
Bir kaseye alarak soğutun.
Başka bir kasede süzme yoğurt, sarımsak, limon suyu, zeytinyağı, küçük dövülmüş ceviz, karabiber, sarımsak tozu ve tuzu birleştirin.
Yoğurtlu karışıma son olarak kerevizi ekleyin ve karıştırın.
Servise hazırlarken portakal dilimleri üzerine kaşıkla yoğurtlu kerevizi koyun.
Dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun
Portakal Yatağında Yoğurtlu Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst