Portakal Topları Tanımı İçin Malzemeler
3 adet portakal
6 yemek kaşığı irmik
Bal
Portakal kabuğu rendesi
Portakal Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 portakalın kabuğunu rendeleyin.
Diğerleri ile birlikte soyup robottan geçin yapışmaz tavaya ekleyin.
Üstüne irmik ekleyip kavurmaya başlayın. Kıvam alınca soğumaya bırakın.
Üstüne rendelenmiş portakal ve bal ekleyip yoğurun.
Top top yapın.
Üstüne benmari yolu eritilmiş çikolatayı ekleyin.
Dolapta biraz bekledikten sonra afiyetle yiyin
Portakal Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet portakal
6 yemek kaşığı irmik
Bal
Portakal kabuğu rendesi
Portakal Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 portakalın kabuğunu rendeleyin.
Diğerleri ile birlikte soyup robottan geçin yapışmaz tavaya ekleyin.
Üstüne irmik ekleyip kavurmaya başlayın. Kıvam alınca soğumaya bırakın.
Üstüne rendelenmiş portakal ve bal ekleyip yoğurun.
Top top yapın.
Üstüne benmari yolu eritilmiş çikolatayı ekleyin.
Dolapta biraz bekledikten sonra afiyetle yiyin
Portakal Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı