Porsche Cayenne kac km gider?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Porsche Cayenne kaç km gider?​

Yeni Cayenne E-Hybrid yalnızca elektrik kullanarak saatte 44 kilometre mesafe gidebiliyor ve 135 kilometre hıza ulaşabiliyor.

Porsche Nasıl bir araba?​

Tıpkı Audi, Seat, Skoda gibi bir Volkswagen Gurup ürünü olan Porsche, dünyanın en çok tercih edilen lüks araç markalarından biridir. Yüksek performanslı araçlar üreten Porsche, günümüzde sedan modellerine sahip olduğu gibi, son yıllarda da SUV alanında çığır açacak bir marka haline gelmiştir.
Yakıt deposu hacmi 100 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 17.8 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 9.3 lt/100km ve ortalama olarak da 12.4 lt/100km yakıt tüketiyor.
Porsche Cayenne benzinli ne kadar yakıyor?
J Segment içinde bulunan Porsche Cayenne, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 90 litrelik deposu ile şehir içinde 16.20 lt/100km, şehir dışında 9.30 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 11.70 lt/100km sahiptir.
Cayenne kaç yakar?
Yakıt deposu hacmi 85 litre. Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 12.3 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 7.5 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 9.2 lt/100km olarak belirtilmiş.

Porsche nasıl üretiliyor?​

Fabrikada yılda 160,000’den fazla araç üretiliyor. Üretim araç iskeletlerinin montajlandığı atölyede başlıyor. Daha sonra montaj işlemi tamamlanan araç kabukları boyanmak üzere boya atölyesine taşınıyor. Boyama işlemi yapıldıktan sonra ise otomobiller 133 derecelik ısıda kurumaya bırakılıyor.

Porsche Cayenne kaç tl yakar?​

Teknik Özellikler Cayenne Modelleri
Porsche Cayenne kaç litre benzin alır?
Yakıt Kapasitesi 85 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 6.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.6 lt.
Porsche araba nerede üretiliyor?
Porsche Almanya’nın bir otomobil markasıdır. Bu otomobil markasının merkezi de Stuttgart şehridir. Porsche Nerede Üretiliyor? Porsche Almanya’nın Stuttgart şehrinde üretilmektedir.

Geri