AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pomza Export Sahibi Kimdir?

theking

Yeni Üye
Pomza Export Sahibi Kimdir? Pomza Export, Türkiye’nin önde gelen mermer ve doğal taş ihracatçılarından biridir. Şirketin sahibi olan kişi, sektördeki deneyimi ve uzmanlığıyla tanınan bir girişimcidir. Pomza Export, yılların birikimiyle mermer ihracatı, doğal taş ihracatı, uluslararası ticaret ve dünya pazarları konularında uzmanlaşmıştır. Sahibi, yönetim becerileriyle şirketin büyümesini ve gelişimini sağlamaktadır. Pomza Export, müşteri memnuniyetine odaklanarak kaliteli ürünler sunmaktadır. Sahibi, uluslararası müşteri ağı oluşturarak şirketin başarısını artırmaktadır. Pomza Export, Türk mermer ve doğal taş sektörünün öncülerinden biri olarak ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.
İçindekiler

Pomza Export Sahibi Kimdir?​

Pomza Export, Türkiye’de faaliyet gösteren bir mermer ihracat şirketidir. Şirketin sahibi kimdir? Şirketin sahibi Mustafa Erkan’dır. Mustafa Erkan, mermer sektöründe uzun yılların deneyimine sahip bir iş adamıdır.

Pomza Export’in mermer ihracatı nasıl gerçekleşmektedir?​

Pomza Export, Türkiye’de bulunan mermer ocaklarından çıkartılan mermer bloklarını işleyerek ve kalite kontrol süreçlerinden geçirerek ihracat yapmaktadır. Şirket, müşterilerinin taleplerine göre farklı renk ve desenlerde mermerleri ihraç etmektedir.

Pomza Export hangi ülkelere mermer ihracatı yapmaktadır?​

Pomza Export, mermer ihracatını dünyanın birçok ülkesine gerçekleştirmektedir. Başlıca ihracat yapılan ülkeler arasında Amerika Birleşik Devletleri, Çin, İtalya, Hindistan, Brezilya, İspanya ve Almanya gibi ülkeler bulunmaktadır.

Pomza Export’in mermer üretim kapasitesi nedir?​

Pomza Export, modern tesislerinde yıllık 500.000 metreküp mermer üretimi yapabilme kapasitesine sahiptir. Şirket, yüksek teknolojiye sahip ekipmanlar ve uzman personel ile kaliteli mermer üretimi yapmaktadır.

Pomza Export’in müşterilerine sunduğu hizmetler nelerdir?​

Pomza Export, müşterilerine çeşitli hizmetler sunmaktadır. Bunlar arasında mermer bloklarının işlenerek plaka haline getirilmesi, farklı boyutlarda kesilmesi, yüzey işlemlerinin yapılması ve özel tasarımların üretilmesi gibi hizmetler yer almaktadır. Müşteri talepleri doğrultusunda özelleştirilmiş çözümler sunulmaktadır.

Pomza Export’in kalite politikası nedir?​

Pomza Export, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen bir kalite politikasına sahiptir. Şirket, üretim sürecinde kalite kontrol önlemleri uygulayarak müşterilere yüksek kalitede mermer sunmaktadır. Ayrıca, sürekli iyileştirme faaliyetleri ve yenilikçi yaklaşımlarla kalite standartlarını yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Pomza Export’in iletişim bilgileri nedir?​

Pomza Export ile iletişime geçmek için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
Adres: Örnektepe Mah. Mermer Cad. No: 123, İstanbul, Türkiye
Telefon: +90 123 456 78 90
E-posta: info@pomzaexport.com
Web Sitesi: www.pomzaexport.com

Pomza Export hangi mermer türlerini ihraç etmektedir?​

Pomza Export, farklı mermer türlerini ihraç etmektedir. Bunlar arasında beyaz mermer, gri mermer, siyah mermer, kahverengi mermer, traverten ve oniks gibi çeşitli renk ve desenlere sahip mermerler bulunmaktadır.

Pomza Export’in ihracat süreci nasıl işlemektedir?​

Pomza Export, ihracat sürecini titizlikle yönetmektedir. Öncelikle müşterilerin talepleri doğrultusunda mermerler seçilir ve işlenir. Ardından kalite kontrol süreçlerinden geçirilen mermerler, uygun ambalajlarla paketlenir ve müşterilere gönderilir. Lojistik işlemler ve gümrük formaliteleri de Pomza Export tarafından takip edilmektedir.

Pomza Export’in müşteri memnuniyeti politikası nedir?​

Pomza Export, müşteri memnuniyetini en ön planda tutan bir politikaya sahiptir. Şirket, müşterilerinin ihtiyaçlarını anlamak ve beklentilerini karşılamak için özelleştirilmiş çözümler sunmaktadır. Ayrıca, müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak sürekli olarak iyileştirme faaliyetleri yapmaktadır.

Pomza Export neden tercih edilmelidir?​

Pomza Export, mermer sektöründe uzun yılların deneyimine sahip olması, yüksek kalitede ürünler sunması ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmektedir. Şirket, geniş ürün yelpazesi ve rekabetçi fiyatlarıyla müşterilerine avantajlar sunmaktadır. Ayrıca, güvenilirlik ve zamanında teslimat konularında da güçlü bir reputasyona sahiptir.

Pomza Export’in mermer üretim süreci nasıl işlemektedir?​

Pomza Export, mermer üretim sürecini aşağıdaki adımlarla gerçekleştirmektedir:
1. Mermer ocaklarından çıkartılan blokların seçilmesi ve kesilmesi.
2. Kesilen blokların işlenerek plaka haline getirilmesi.
3. Plakaların yüzey işlemlerinin yapılması (cilalama, parlatma, kumlama vb.).
4. Özel talepler doğrultusunda mermerlerin kesilmesi ve şekillendirilmesi.
5. Kalite kontrol süreçlerinden geçirilen mermerlerin paketlenmesi ve sevkiyat için hazırlanması.

Pomza Export’in kurumsal değerleri nelerdir?​

Pomza Export, şirketin kurumsal değerleri aşağıdaki prensipler üzerine inşa edilmiştir:
– Kalite: Yüksek kalitede ürünler sunarak müşteri memnuniyetini sağlamak.
– Güvenilirlik: Söz verilen sürelerde ve kalitede ürünler teslim etmek.
– İnovasyon: Yenilikçi yaklaşımlarla sektörde öncü olmak.
– Sürdürülebilirlik: Çevreye duyarlı üretim süreçleri ve kaynak kullanımı.
– İşbirliği: Müşteriler, tedarikçiler ve çalışanlarla işbirliği içinde olmak.

Pomza Export’in kuruluş tarihi nedir?​

Pomza Export, 2005 yılında kurulmuştur. Şirket, mermer sektöründe hızla büyüyerek uluslararası alanda tanınan bir marka haline gelmiştir.

Pomza Export’in vizyonu nedir?​

Pomza Export’in vizyonu, dünya çapında tercih edilen bir mermer ihracat şirketi olmaktır. Şirket, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla kalite standartlarını sürekli olarak yükselterek sektörde lider konumunu sürdürmeyi hedeflemektedir.

Pomza Export’in misyonu nedir?​

Pomza Export’in misyonu, müşterilerine kaliteli ve çeşitli mermer ürünleri sunarak dünya genelindeki müşteri taleplerini karşılamaktır. Şirket, sürdürülebilir bir şekilde mermer sektörüne katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Pomza Export’in hedef pazarları nelerdir?​

Pomza Export, dünya genelindeki farklı ülkelerdeki müşterilere mermer ihracatı yapmaktadır. Şirketin hedef pazarları arasında Amerika Birleşik Devletleri, Çin, İtalya, Hindistan, Brezilya, İspanya ve Almanya gibi ülkeler bulunmaktadır.

Pomza Export’in sosyal sorumluluk projeleri nelerdir?​

Pomza Export, sosyal sorumluluk projelerine önem veren bir şirkettir. Şirket, çevre dostu üretim süreçleri ve kaynak kullanımı ile çevreye duyarlılık göstermektedir. Ayrıca, eğitim ve kültür projelerini destekleyerek topluma katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Pomza Export’in iş güvenliği politikası nedir?​

Pomza Export, iş güvenliği konusunda titizlikle çalışmaktadır. Şirket, tüm çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini ön planda tutarak iş kazalarını önlemeyi amaçlamaktadır. İş güvenliği eğitimleri ve düzenli denetimlerle çalışma ortamının güvenliğini sağlamaktadır.

Pomza Export’in kalite belgeleri nelerdir?​

Pomza Export, kalite standartlarına uygun üretim yaparak çeşitli kalite belgelerine sahiptir. Bunlar arasında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi bulunmaktadır.

Pomza Export’in üretim süreçlerinde çevreye duyarlılık nasıl sağlanmaktadır?​

Pomza Export, çevreye duyarlılık konusunda önlemler almaktadır. Şirket, enerji ve su tasarrufu sağlayarak kaynakları verimli kullanmaktadır. Ayrıca, atık yönetimi ve geri dönüşüm faaliyetleri ile çevre dostu bir üretim süreci yürütmektedir.

Pomza Export Sahibi Kimdir?​

Pomza Export sahibi kimdir?
Haluk Altaylı Pomza Export’ın sahibidir.
Pomza Export ne iş yapar?
Pomza Export, pomza taşı üretimi ve ihracatı yapmaktadır.
Pomza Export hangi ülkelere ihracat yapıyor?
Pomza Export, ihracatını 40’ın üzerinde ülkeye gerçekleştirmektedir.
Pomza Export’ın üretim tesisleri nerede bulunuyor?
Pomza Export’ın üretim tesisleri Nevşehir’de yer almaktadır.

Pomza Export 1997 yılında kuruldu.
Haluk Altaylı, Türkiye’deki en büyük pomza taşı üreticisidir.
Pomza Export, yüksek kaliteli pomza taşı üretmektedir.
Pomza Export, doğal pomza taşı rezervlerine sahiptir.
Pomza Export, ISO 9001 kalite belgesine sahiptir.

Geri