AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Polis okullari hangi illerde var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Polis okulları hangi illerde var?​

Polis Meslek Yüksek Okulu hangi illerde var (2021 Güncel)
PAEM eğitimi nerede olur?
ASIL OLARAK KAZANAN ÖĞRENCİ ADAYLARI POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI GÖLBAŞI YERLEŞKESİNDE HAZIR BULUNACAKTIR.

POMEM üniversiteleri hangi illerde var?​

İstanbul (Arnavutköy), Mersin, Karabük, Bilecik, Karabük, Çankırı, Amasya (Merzifon), Bursa, Diyarbakır, Erzincan, Kırşehir, Trabzon ve Konya (Ereğli) olmak üzere toplam 36 okulda eğitim vermektedir.
POMEM eğitimi yatılı mı?
MADDE 11 – (1) Öğrenciler eğitim-öğretime yatılı olarak devam etmek zorundadırlar. Mazeretsiz olarak eğitim-öğretim süresince toplam beş gün ve daha fazla devam etmeyen öğrencinin notlarına bakılmaksızın Yönetim Kurulunun teklifi Başkanın onayı ile POMEM’le ilişiği kesilir.

Polis okullarına nasıl girilir?​

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılacak olan üniversiteye giriş sınavından istenilen puanı almış olmak, Polis Akademisi Başkanlığınca yapılan Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavında ve ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılacak PMYO Sınavında başarılı olmak şartları aranmaktadır.
Polis Akademisi kaç puanla alıyor?
Polis olmak isteyenlerin merakla beklediği PMYO taban puanları, başvuru tarihleri ve başvuru şartları belli oldu. Polis Meslek Yüksekokullarına 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için 2.000 erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapılacak. PMYO taban puanı 2021 yılında 250 olarak belirlendi.

PAEM ne kadar sürer?​

Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) ‘ eğitimlerini alan bir kişi de başarılı olduktan on bir aylık bir eğitim sonrası polis ünvanını alır.
Komiser yardımcılığı eğitimi kaç ay?
Madde 45 – Komiser yardımcılığı kursu eğitim programları, Eğitim Dairesi Başkanlığınca hazırlanır ve Genel Müdürün onayı ile yürürlüğe konulur. Kurslar en az 9 ay sürelidir.

POMEM eğitimi kaç ay 2021?​

POMEM, Emniyet Teşkilatının ihtiyacı olan polis memurlarını yetiştirmek üzere meslek eğitimi veren eğitim öğretim kurumlarıdır. 4 yıllık fakülte mezunlarından aranılan niteliklere sahip olanlara yapılan sınavlarda başarılı olan adaylara, 6 aydan az olmamak üzere eğitim verilir.
POMEM eğitiminde neler var?
Ders İçerikleri

Geri