AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Polis Meslek Yüksek Okulu Erzurum

haberci

Yeni Üye
Erzurum Polis Iş Yüksek Okulu
Polis Iş Yüksek Okulu Erzurum Hakkında
POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU
Polis Meslek Yüksek Okulları, Emniyet Teşkilatının ihtiyacı olan Polis Memurlarına mesleki ilk eğitimi belirlemek ve yetiştirmek üzere, Polis Akademisi Başkanlığına ast 2 yıl süreli ön lisans düzeyinde eğitim ve öğretim bahşedilen parasız yatılı ve üniformalı eğitim kurumlarıdır
Polis Meslek Yüksek Okulu hakkında bilgi
Polis Meslek Yüksek Okulu, Erzurum ili Erzurum Merkez ilçesinin Osman Bektaş mahallesinde yer alıyor
Polis Iş Yüksek Okulu nerede? olduğunu Aşağıdaki harita'dan öğrenebilirsiniz
*

Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren ön lisans düzeyindeki eğitim kurumlarından biridir. Polis memurları yetiştirmek amacıyla kurulan bu okul, Erzurum'un Osman Bektaş Mahallesi'nde konumlanmıştır.

Okulun detaylı konumunu harita üzerinden öğrenmek isterseniz, aşağıdaki haritayı inceleyebilirsiniz.

[Harita burada yer alacaktır]

Polis Meslek Yüksek Okulu, öğrencilerine ücretsiz yatılı ve üniformalı eğitim imkanı sunmaktadır. Yaklaşık 2 yıl süren eğitim sürecinde polis memuru adaylarına mesleki bilgi ve becerilerin yanı sıra disiplin, liderlik ve vatanseverlik gibi değerler de kazandırılmaktadır.

Eğitim sürecinin ardından başarılı olan öğrenciler, Polis Akademisi tarafından düzenlenen Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sınavlara tabi tutularak polis memuru olarak göreve başlamaya hak kazanırlar. Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen gençlerin polis memuru olma hayallerine adım atmalarına olanak tanımaktadır.

Geri