AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Polis Esleri Dernegi Burs Basvurusu Ne Zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Polis Eşleri Derneği Burs Başvurusu Ne Zaman?​

2-En az 4 yıllık üniversitede öğrenim görüyor olması gerekmektedir. Müracaatlarımız 01 – 31 Ekim tarihleri arasında olacaktır. Müracaat ve detaylı bilgi için Ekim ayında www.polisesleridernegi.org.tr sitemizi takip edebilir, müracaatınızı yapabilirsiniz.
Emniyet Genel Müdürlüğü burs veriyor mu?
1) Burs almak isteyen öğrencinin anne veya babasının Emniyet Mensubu olması gerekmektedir. 2) Emniyet mensubu ebeveyninizin çalıştığı ilde derneğimizin şubesi varsa, başvurularınızı o ildeki Polis Eşleri Derneği şubesine yapmanız gerekmektedir.

Doğu Akdeniz Üniversitesi burs kesilir mi?​

6- Bursum kesilir mi? DAÜ’ye burslu olarak yerleştirilen öğrencilerin hazırlık eğitimi gerektiren programlar için ek bir yıl hazırlık sınıfı olmak üzere öğrencinin yerleştirildiği programın bursu normal eğitim süresi kadardır.
Pekay burs başvurusu ne zaman 2021?
2021 – 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN ÖNCE DERNEĞİMİZDEN BURS/EĞİTİM YARDIMI ALANLAR DA ONLINE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR. İSTENEN EVRAKLARIN 31 EKİM 2021 TARİHİNE KADAR ELDEN VEYA POSTA-KARGO İLE GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
Emniyet Teşkilatı şehit, gazi, vazife malulü personeli yakınları Şehit/Gazi/Malul Yakını Giriş Kartı ile kendileri ve refakatinde gelenler faydalanabilir. Emniyet Teşkilatı personeli yakınları ise Mensup Yakını Giriş Kartı ile Polisevi Şube Müdürlüğü otel bölümünden faydalanabilir.
Kimler polis eşi olamaz?
Polis olmak isteyen adayların güvenlik soruşturması, aday ve varsa eşi için yapılmaktadır. Adayın kendisi ve eşi dışındaki akrabalarının işlediği suçlar Polis olmasına engel oluşturmamaktadır.

Cumhurbaşkanlığı bursu Nasıl Alınır?​

Başbakanlık bursu almak isteyen öğrenciler başvurularını kyk bursu başvuru süreleri içerisinde yapmaları gerekmektedir. Başbakanlık başvurusunu öğrenciler Kredi Yurtlar Kurumunun resmi sitesi (http://kyk.gov.tr/) adresi üzerinden başvuru süresi içerisinde yapacaklar.
Doğu Akdeniz Üniversitesi ders geçme notu kaç?
Öğrencinin bir dönemde başarılı sayılabilmesi için dönem sonu ortalaması (GPA)’nın tam not olan 4.00 üzerinden asgari 2.00 olması gerekir. Bir dönemde normal ders yükü alan ve dönem sonu ortalaması 3.00-3.49 olan öğrenci Şeref Öğrencisi, 3.50-4.00 olan öğrenci Yüksek Şeref Öğrencisi sayılır.

Polis Eşleri Derneği nedir?​

09 Ocak 1987 tarihinde kurulan Polis Eşleri Derneği’nin amacı, Emniyet Teşkilatı Mensuplarımızın öğrenim gören çocuklarına burs ve eğitim desteği vermek; her rütbedeki mensupların hanımları ile emekli olan, yurtiçi ve yurtdışı görevlerinin ifası sırasında şehit düşen, gazi veya malûl olan teşkilat mensuplarının …
Polisevinde herkes kalabilir mi?
ğ) Otel bölümünde yatak durumu müsait olduğu takdirde ve Merkez Müdürü, Tesis Müdürü veya Tesis Sorumlusunun uygun görmesi halinde, Polis Teşkilatına yakın ve emeği geçenler, h) Genel Müdürlükçe uygun görülen diğer kişiler, yararlanabilirler.
Bekçi, polis ya da asker olmak isteyen bireylerin belirtilen suçları işlememiş olması gerekmektedir. Diğer yandan söz konusu suçlara dair hükmün geri bırakılıp affa uğramış olmak da memurluğa engel olur. Adayların ve eşinin yukarıdaki suç kaydının olması da devlet memurluğuna engel olur.

Geri