AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Polis Akademisi 2 kac yilinda cikti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Polis Akademisi 2 kaç yılında çıktı?​

29 Mart 1985 (ABD)Polis Akademisi 2: İlk Görev / Gösterime giriş tarihi

Polis Akademisi 3 kaç yılında çekildi?​

Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş
Polis Akademisi 8 var mı?
80’li yılların efsane komedi filmi Polis akademisi serisinin 8. filmi yolda.. Hatırlayanlar için nostaljik bir yanı olsa da projenin başarılı olması zor gözüküyor. Serinin son filmi, 1994 yılında çekilen ‘Police Academy: Mission to Moscow’ olmuştu.

Ankara Polis Akademisi kaç yıl?​

Emniyet Teşkilatının ihtiyacı olan polis memurlarını yetiştirmek üzere Polis Akademisine bağlı, 2 yıl süre ile ön lisans düzeyinde, parasız yatılı, üniformalı, beslenme, barınma ve sağlık giderlerinin devletçe karşılandığı mesleki eğitim-öğretim ve uygulama yapan eğitim kurumlarıdır.

Polis Akademisi kaç seri çekildi?​

Polis Akademisi serisinde altı devam filmi çekildi ve Rotten Tomatoes’daki 29 incelemeye göre %55 onay notuna sahip. Film serisi o zamandan beri kült bir klasik statü kazandı.
Polis Akademisi Alaturka nerede çekildi?
Çekimleri 5 hafta süren ve bir hayli komik, renkli anların yaşandığı filmin çekimleri de İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleşti.
Polis Akademisi Alaturka
Polis Akademisi Yönetmenliğini Hugh Wilson’ın yaptığı 1984 yılı ABD yapımı Polis Akademisi serilerinin ilk filmidir. Film, dünya çapında yaklaşık 81.1 milyon $ hasılat elde etmiştir.

Geri