AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Polifarma nasil bir firma?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Polifarma nasıl bir firma?​

Polifarma İlaç Hakkında Hastane ilaçları ve serum alanında Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olan Polifarma İlaç, IV (damar yolu) ilaç ve serum alanında 34 yıllık geçmişe sahip, 0 yerli sermayeli bir ilaç firmasıdır.
Polifarma ilaç sahibi kimdir?
Ufuk KUMRULU – Yönetim Kurulu Başkanı – POLİFARMA İLAÇ SAN. ve TİC.A.Ş.

Polifarma serum ne işe yarar?​

Damar içi yoldan kullanılan bir çözeltidir. POLİFLEKS İZOLEN-S vücudun susuz ve tuzsuz kalması (dehidratasyon) durumunun tedavisinde ve bu durumun oluşmasını önlemek için kullanılır. Vücuttan kaybedilen sıvının ve tuzun yerine konmasında işe yarar.
Izotonik polifarma nedir?
PF 60 mg/mL DEKSTRAN 70 9 mg/mL İZOTONİK SODYUM KLORÜR doktorunuz veya diğer bir sağlık görevlisi tarafından size verilecek olan steril çözeltidir. PF 60 mg/mL DEKSTRAN 70 9 mg/mL İZOTONİK SODYUM KLORÜR ‘kan yerine kullanılanlar ve plazma protein fraksiyonları’ adlı ilaç grubuna aittir.

Polifarma kaç kişi çalışıyor?​

Yaklaşık 310 çalışanı bulunan Polifarma Fabrikası’ndan sendikaya üye olan 160 işçi işveren tarafından 45 gün içinde verimsiz çalıştıkları gerekcesiyle işten çıkartıldı.
Türk ilaç kime ait?
Türk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş., BATTAL Holding bünyesinde 2010 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Ana faaliyet konusu beşeri ilaç ve aşı üretimi olan TURK İlaç, Türkiye’nin ilk özel aşı üretim tesisini kurmuştur. TURK İlaç’ın üretim tesisleri Ankara Akyurt bölgesindeki 56.000 metrekare alanda kuruludur.

Vildan Kumrulu nereli?​

Kumrulu, “Eşim Ordulu, ben de Malatya Arapkirli 7 çocuklu bir ailenin en küçüğüyüm. Beş yıl önce katma değerli yerli üretim hamlesiyle çalışmalarımızı bakanlığa sunduk. Türkiye’nin ilk üç odacıklı parenteral beslenme solüsyonunu ürettik.
Tüm ekip ilaç kimin?
Tüm Ekip İlaç A. Ş. 2000 yılında, ilaç sektöründe 58 yıllık deneyimi olan Hamza OĞUZ yönetiminde kendi alanlarında uzman bir ekip tarafından kurulmuştur. Hamza OĞUZ 1960 – 1980 yılları arasında Türkiye’nin en büyük ilaç dağıtım kanalı olan ecza grubunda CEO ve Genel Müdür olarak görev almıştır.

Izotonik neden kullanılır?​

İZOTONİK SODYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ vücudun susuz (dehidratasyon) ve tuzsuz kalması (sodyum deplesyonu) durumunun tedavisinde ve bu durumun oluşmasını önlemek için kullanılır.
PF 09 izotonik ne işe yarar?
PF %0,9 ZOTONK SODYUM KLORÜR .V. NFÜZYON ÇN ÇÖZELT vücudun temel yapı taşlarından olan sodyum ve klorür iyonlarını içeren ve damar içi yoldan uygulanan bir çözeltidir. Vücuttan kaybedilen sıvının ve tuzun yerine konmasında işe yarar.

Vildan Kumrulu kim?​

Vildan KUMRULU 1988 Yılından bugüne Polifarma İlaç bünyesinde üretimden, ruhsatlandırmaya pek çok bölümde görev yapmıştır. Bugün Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Üretim tesisi mesul müdürü olarak görevine devam etmektedir.
Trilc sahibi kimdir?
TURK ILAC VE SERUM SANAYI A.S.

Türk ilaç ne üretiyor?​

Ana faaliyet konusu beşeri ilaç ve aşı üretimi olan TURK İlaç, Türkiye’nin ilk özel aşı üretim tesisini kurmuştur. TURK İlaç’ın üretim tesisleri Ankara Akyurt bölgesindeki 56.000 metrekare alanda kuruludur. Üretim tesisleri ilaç sektörünün sahip olabileceği en ileri teknolojiyle donatılmıştır.

Geri