- Konu Yazar
Polat Alemdar nasıl biridir?
Polat Alemdar İngilizce, Fransızca, Arapça, Rusça ve Kürtçe’yi çok iyi konuşur. Her tür silah ve dövüş konusunda uzmanlaşmıştır. Polat Alemdar Irak’ta girdiği operasyonda Türk askerlerinin kafasına çuval geçiren Amerikalı komutan Sam William Marshall’ı başa baş bir kavganın sonunda bıçaklayarak öldürmüştür.Polat Alemdar ne içiyor?
ha bi de çok sigara içiyor, akciğer kanserinden ölecek haberi yok… ilk bölümlerde dumanı içine çekmeden sigara içen, son bölümlerde tiryaki olup ciğerlerini de doldurduğu gözlenen karakter. belki de necati şaşmaz bu dizi yüzünden sigaraya başlamıştır.Polat Alemdar hangi sigaradan içiyor?
Polat Alemdar hangi sigaradan içiyor?Polat Alemdar’ın içtiği sigarayı biliyormusunuz? Ben biliyorum usta benim içtiğim sigaradan içiyor Muratti rosso. Kurtlar Vadisi, Pusu macerasına 19 Nisan 2007’de başladı…
Kurtlar Vadisi Polat kaç kere vuruldu?
83 Kez Vuruldu, 46 Kez Bıçaklandı Ama Hala Yaşıyor.Polat Alemdar hangi köylü?
Necati Şaşmaz 15 aralık 1971’de Elazığ’da dünyaya geldi. Aslen zaza olan Şaşmaz’ın gerçek adı Muhammed Necati Şaşmaz’dır. Annesinin adı Sahil, babasının adı Abdulkadir’dir. 3 çocuklu bir ailenin ferdidir. Kardeşleri, senarist Raci Şaşmaz ve yönetmen Zübeyr Şaşmaz’dır.Kurtlar Vadisi Pusu kaç bölüm izlenir?
Kurtlar Vadisi Pusu kaç bölüm izlenir?Kurtlar Vadisi Pusu
Ülke | Türkiye
Dili | Türkçe
Sezon sayısı | 10
Bölüm sayısı | 300 (bölümleri listesi)
Necati Şaşmaz Nur Fettahoğlu neden ayrıldı?
Şaşmaz’ın Fettahoğlu ile ilişkisi sürerken kız istemeye gittiği kayın-pederinin açıklamasıyla ortaya çıktı. Şaşmaz’ın o tarihlerde Fettah-oğlu’nun Beykoz’daki evinde beraber yaşadığı iddia edildi. Çiftin Ekim ayının ortasında ayrılık kararı aldığı öğrenildi.Muratti Rosso nasıl sigara?
philip morris ürünü nazarımda parliament blue (uzun)’dan sonra tercih edilebilecek en kaliteli sigaradır. winston gibi çabuk sönmez, camel gibi ağır kokmaz. marlboro gibi gösteriş sigarası değildir.Polat Alemdar dizi boyunca kaç kurşun yedi?
Polat Alemdar dizi boyunca kaç kurşun yedi?Geçtiğimiz sezonun final bölümünde boğulan Polat Alemdar yine ölmedi, sosyal medyada alay konusu oldu. Yaklaşık 30 kurşun yedi. Yanında bomba patladı, yüzü dağıldı. Onlarca bıçak darbesi aldı.