AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Pokecord bot ne ise yarar?

Editör

Yeni Üye

Pokecord bot ne işe yarar?​

Pokecord, Discord’daki arkadaşlarınızla konuşurken Pokemon avlamanızı, geliştirmenizi ve savaştırmanızı sağlayan bir Discord botudur. Bu eğlenceli bot ile arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Pokecord botunu Discord sunucunuza buradan ekleyebilirsiniz.

Dyno bot ne işe yarıyor?​

Dyno Botu Nedir? Discord sunucularındaki verileri yönetme ve farklı kanalları denetleme söz konusu olduğunda, Dyno Bot, sunucunuzu yönetmeyi kolaylaştıran birçok denetleme aracı ve komutu sağlayan popüler bir denetleme Botu olarak öne çıkıyor.

Mee 6 ne işe yarar?​

Mee 6 ne işe yarar?
Discord’un en popüler ve en çok kullanılan botlarından olan MEE6 botunu sunucunuz için karşılama botu ve bir moderatör botu veya siz yayın yaparken sunucunuza bildirim gönderen bir bot olarak kullanabilirsiniz. Hatta bazı botlar ile sunucunuza müzik veya oyun ekleyebilirsiniz.

Mc at bot ne işe yarar?​

Bu Komut İle Sunucuya Girdiklerinde Atılan Otomatik Hoşgeldin Mesajını Kapatabilirsin. Bu Komut İle Sunucuya Girdiklerinde Atılan Otomatik Hoşgeldin Mesajını Aktif Edebilirsin. Sadece O Yazışma Kanalında Tüm Botların Mesajlarını (2) Dakika Sonra Otomatik Siler. Chatiniz Daha Temiz Görünür.

MEE6 botu güvenilir mi?​

1- MEE6. En popüler (en iyi) Discord botları listesinde MEE6 botu yer alıyor. Oldukça kapsamlı bir görev yelpazesi olan MEE6, denetleme botlarının başında geliyor. Bu bot sayesinde sunucunuzu küfür, spam ve spoiler gibi kural ihlallerine karşı koruma imkanınız var.

Hydra bot nasıl kullanılır?​

Hydra bot nasıl kullanılır?
ADIM 1: Hydra Bot web sitesine gidin: https://hidra.bot/. ADIM 2: Destek Düğmesinin yanında bulunan Davet Et Düğmesine tıklayın. Herhangi bir zorlukla karşılaşırsanız, En Üstte Hydra Bot Davet Bağlantısından bahsetmiştim. ADIM 3: Hydra Bot’un eklenmesini istediğiniz Sunucuyu seçin ve Devam’a tıklayın.

Argo da bot ne demek?​

Bot, bilişim dünyasında “robot” anlamında kullanılan yaygın bir terimdir.

St at bot ne işe yarar?​

Yardım Komutlarına Erişim Sağlar. Bu Komut İle Tek Hamlede Kurulum Yapabilirsin! Bu Komut İle Sunucu Odalarını Devre Dışı Bırakabilirsin. Bot Hakkında Bilgi Edinebilmen İçin Yararlıdır.

DC de bot nasıl eklenir?​

DC de bot nasıl eklenir?
Discord’a Bir Bot Nasıl Eklenir?
- 2. “Discord’a Ekle” yazan düğmeyi tıklayın.
- 3. Hesabınızın kimliğini doğrulamak için Discord oturum açma bilgilerinizi girin.
- Sunucu adınızın yanındaki “MEE6’yı Kur” seçeneğini tıklayın.
- Açılır pencerede sunucunuzu seçin ve “Devam Et” i tıklayın.

Evet, Discord sunucularında çeşitli botların kullanımı oldukça yaygındır ve farklı amaçlar için tasarlanmış botlar mevcuttur. İşte bazı popüler Discord botları ve ne işe yaradıkları hakkında bilgiler:

1. **Pokecord Botu**: Pokecord botu, Discord sunucunuzda Pokemon avlamaya, geliştirmeye ve savaştırmaya olanak tanıyan bir Discord botudur. Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bu bot sayesinde Pokemon dünyasına adım atabilirsiniz.

2. **Dyno Botu**: Dyno Botu, Discord sunucularınızın verilerini yönetmeye ve çeşitli kanalları denetlemeye olanak tanır. Sunucunuzu kolayca yönetebilmenizi sağlayan bir denetleme aracı ve komutlarıyla öne çıkan bir bot olarak bilinir.

3. **MEE6 Botu**: MEE6, Discord'un en popüler botlarından biridir. Sunucunuz için karşılama botu, moderatör botu veya yayın yaparken sunucunuza bildirim gönderen bir bot olarak kullanılabilir. Ayrıca sunucunuza müzik veya oyun eklemek gibi işlevlere de sahiptir.

4. **Mc At Botu**: Mc At Botu, sunucuya giren kullanıcılara otomatik hoş geldin mesajı atılmasını sağlayabilir veya bu özelliği devre dışı bırakabilir. Ayrıca belirli bir süre sonra tüm bot mesajlarını otomatik olarak silebilir, böylece sohbetiniz daha temiz görünebilir.

5. **Hydra Botu**: Hydra Botu, web sitesinden sunucunuza davet edebileceğiniz bir bot olarak bilinir. Çeşitli özellikleriyle sunucunuzun yönetimini kolaylaştırabilir ve farklı komutları kullanarak sunucunuzu geliştirebilirsiniz.

6. **Argo Bot**: "Bot," bilişim dünyasında genellikle "robot" anlamında kullanılan bir terimdir. Discord sunucularında argo kullanımını engellemek için kullanılan botlardan biri olabilir.

7. **St At Botu**: St At Botu, yardım komutlarına erişim sağlar ve sunucu odalarını devre dışı bırakmanıza olanak tanır. Aynı zamanda bot hakkında bilgi edinmek için yararlı olabilir.

8. **DC de Bot**: Discord'a bot eklemek için belirli adımları takip etmek gerekmektedir. "Discord'a Ekle" düğmesini tıklayarak hesabınızın kimlik doğrulamasını yapabilir ve istediğiniz botu sunucunuza ekleyebilirsiniz.

Bu botlar, Discord sunucularınızın yönetimini kolaylaştırabilir ve sunucularınıza farklı özellikler kazandırabilir. Hangi botu kullanacağınıza karar verirken, sunucunuzun ihtiyaçlarına ve amacına uygun olanı seçebilirsiniz. Umarım bu bilgiler faydalı olmuştur!

Geri